SALCBURŠKI VAMPIR: Zubima odgrizao komad vrata gostu u baru!
Foto: Printscreen Vijesti.me

Strava i užas

SALCBURŠKI VAMPIR: Zubima odgrizao komad vrata gostu u baru!

Austrija -
Mladić je posle žestoke svađe fizički nasrnuo na čoveka (37) u jednom baru a onda ga krvnički zubima ugrizao za grkljan

SALCBURG - Nepoznati napadač zubima je umalo pokidao grkljan čoveku (37) u jednom salcburškom baru.

Gosti lokala ostali su u šoku posle scene koja je podsećala na film strave i užasa. Sve se dogodilo u nedelju (29. mart) uveče. Ovaj dosad neviđen slučaj u Salcburgu desio se u jednom ugostiteljskom lokalu u starom, istorijskom centru Mocartovog rodnog grada.

Iz za sada nepoznatih razloga jedan od gostiju, vidno pijan muškarac star oko 20 godina, počeo da vređa drugog gosta tridesetsedmogodišnjeg muškarca. Došlo je do verbalnog sukoba koji je prerastao u žestoku svađu, a onda i u fizički sukob..

Muškarci su jedan drugog oborili na pod i tu su nastavili sa rvanjem i gušanjem, a onda se barom prolomio užasan krik starijeg muškarca. Njemu je iz vrata počela da šiklja krv dok je urlao od bola. Očevici kažu da je njegov protivnik u jednom momentu okrenuo čoveku glavu u stranu i onda se na njega basio kao vampir i krvnički ga ugrizao za vrat. On mu je tada zubima otkinu komad mesa sa vrata.

Teško ozleđeni 37-godišnjak je hitno prebačen u bolnicu, gde je hitno operisan, kako ne bi na smrt iskrvario. Napadač je uspeo da pobegne, a policija traga za njim. Momak je visok oko 1,75 metara i imao je lako prepoznatljivu vojničku jaknu, maslinastozelene boje, sa grbom nemačkih oružanih snaga na rukavu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track