NOVE INVESTICIJE: Best Vestern planira da otvori još hotela u Srbiji!
Foto: Sajt Hotela Šumadija

Biznis forum u Beču

NOVE INVESTICIJE: Best Vestern planira da otvori još hotela u Srbiji!

Austrija -
Srpsko tržište je veoma važno za nas i veoma poštujemo novu privrednu strategiju koju je na Biznis forumu u Beču izneo premijer Srbije Aleksandar Vučić", ocenila je Ivona Maisner, direktor kompanije Vest Vestern za centralnu Evropu

BEČ - Austrijska kompanija Best Vestern, koja je zainteresovana da proširi svoja ulaganja u Srbiji, podržava privrednu strategiju i reforme u Srbiji, koju su danas u Beču predstavili premijer Aleksandar Vučić i domaći privrednici, izjavila je danas Tanjugu direktor te kompanije za centralnu Evropu Ivona Maisner.

Hotelska grupacija Best Vestern koja okuplja 4.000 hotela širom sveta, od kojih pet u Srbiji, planira da otvori još hotela u Srbiji u dugoročnoj perspektivi, kako bi pokrili glavni deo teritorije Srbije, rekla je Maisner, u pauzi Biznis foruma Srbija - Austrija u Beču.

"Držimo palčeve za vašu dobru strategiju i želimo da se još više približimo sa Srbijom, u kojoj su ljudi uvek veoma ljubazni“, istakla je Maisner. "Srpsko tržište je veoma važno za nas i veoma poštujemo novu privrednu strategiju koju je na Biznis forumu u Beču izneo premijer Srbije Aleksandar Vučić, jer je za privlačenje novih investitora u vašu zemlju veoma važan put Srbije ka Evropskoj uniji", ocenila je Maisner.

Ona je napomenula da Best Vestern na srpskom tržištu posluje već 20 godina sa pet hotela, u Beogradu Hotel M i Šumadija, Novom Sadu hotel Prezident i sa po jednim hotelom u Nišu i Subotici. Ona je ukazala da hoteli Best Vestern grupacije u Srbiji doprinose jačanju hotelske industriju kroz uvođenje novih tehnologija i podstiču distributivne, prodajne i turističke aktivnosti u našoj zemlji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja