Prikaži najnovije vesti
ubistvo austrija novopazarac
užasan zločin

(VIDEO) NOVOPAZARAC OSUĐEN U AUSTRIJI NA DOŽIVOTNU ROBIJU: Izbo ženu (30) i svastiku (29) na ulici!

Austrija 26

LEOBEN - Doživotna robija za Novopazarca zbog dvostrukog ubistvaSrpski državljanin R.R. (34) iz Novog Pazara, koji je u aprilu u  Kapfenbergu nožem na smrt izbo svoju ženu (30)i njenu sestru (29), osuđen je na doživotnu robiju.

Porota je u ponedeljak jednoglasno donela odluku da je tridesetčetvorogodišnji Novopazarac kriv za dvostruko ubistvo.

Sud ga je zatim osudio na doživotnu zatvorsku kaznu i smeštaj u ustanovi za psihički obolele osuđenike.Da podsetimo, osuđeni Novopazarac je 4. aprila sa dvanaest uboda nožem usmrtio svoju suprugu, a u svastiku je zario nož tri puta. Zatim je divljački gazio žene, koje su oblivene krvlju ležale na asvaltu.

Zločin se dogodio na ulici u mestu Kapfenberg u Štajerskoj, kada je optuženi u blizini železničeke stanice napao suprugu koja je bila u pratnji svoje mlađe sestre. One su  išle u policijsku stanicu da podnesu prijavu protiv tridesetčetvorogodišnjaka zbog nasilja.Naime, iako je bračni par živeo odvojeno, optuženi je uporno pokušavao da stupi u kontakt sa suprugom, koja ga je ostavila zbog nasilja u porodici. Međutim nesrećne žene nikada nisu stigle do policije.

foto printscreen youtube foto printscreen youtube

Državna tužiteljka je navela da je optuženi u trenutku izvršenja zločina bio uračunljiv i da nije bio pod dejstvom alkohola ili droge. Žrtva i optuženi su godinama bili u braku iz kog imaju troje  zajedničke dece. Međutim, brak je od samog početka bio ispunjen nasiljem, rekla je tužiteljka. Optuženi je godinama tukao ženu, čak joj je polomionos i rebra. Ona je ipak ostajala uz njega, brinula o zajedničkoj deci i radila nekoliko poslova u isto vreme, kako bi prehranila porodicu.

Lj.B.

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir