OBRAČUN NA DRUMU: Nožem isekao vozača (22) po licu, pa pokušao da ga pregazi autom!
Foto: ORF

napad u beču

OBRAČUN NA DRUMU: Nožem isekao vozača (22) po licu, pa pokušao da ga pregazi autom!

Austrija -
Posle svađe dva vozača u bečkoj opštini Debling jedan od njih izvadio nož i isekao drugog po obrazima a onda pobegao sa lica mesta. Policija još traga za njim

BEČ - Nepoznati vozač sinoće je posle kraće svađe nožem isekao lice drugom vozaču (22), a polivija još traga za napasnikom.

Prema izjavi povređenog mladića, on je sinoć oko 20.30 časova, okrenuo svoj automobil u Hajligenštedter štrase (Heiligenstädter Straße) u 19. bečkoj opštini Debling (Döbling), u znak zahvalnosti mahnuo vozaču koji je bio iza njega i sačakao da završi svoj manevar nasred ulice.

Međutim, on je sasvim neočekivano mladiću kao odgovor pokazao srednji prst. Mladić je tada iznerviran izašao iz svog automobila i krenuo u raspravu sa momkom, koja je prerasla u žestoku svađu. U jednom momentu vozač je izvukao nož i njime posekao mladića po licu u predelu usta i obraza.

Posle toga napadač je uskočio u svoj automobil marke "fijat" i bežeći sa lica mesta čak pokušao da pregazi povređenog mladića, koji uspeo u poslednjem momentu da izbegne automobil koji je išao na njega. Kolima hitne pomoći povređeni mladić je prevezen u jednu bečku bolnicu gde mu je pružena pomoć, posle čega je pušten na kućno lečenje.

Policija moli potencijalne svedoke ovog napada, kao i lica koja imaju bilo kakva saznanja o napadaču da im se jave na telefon 01 31310 lokal 25800.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track