MANIJAK IDENTIFIKOVAN: Ovo je pravo lice čoveka koji je oborio devojčicu (17) s bicikla i silovao!
Foto: Austrijska Policija

ŽRTVA OPISALA NAPADAČA DO DETALJA

MANIJAK IDENTIFIKOVAN: Ovo je pravo lice čoveka koji je oborio devojčicu (17) s bicikla i silovao!

Austrija -
Osumnjičeni je Francuzu (38) rumunskog porekla koji je bez stalnog boravka u Austriji i već ima krivični dosije

SALCBURG - Policija je uspela da identifkuje silovatelja koji je pre tri nedelje silovao maloletnu devojčicu (17) u Salcahu kod Halajna (Salzach bei Hallein).

Radi se o Francuzu (38) rumunskog porekla koji je bez stalnog boravka u Austriji. Čovek već ima krivični dosije i na osnovu DNK tragova i otisaka prstiju koji su prikupljeni na licu mesta posle napada na tinejdžerku policija je uspela da dođe do imena i prave slike osumnjičenog. Interesantno je da je foto robot koji je urađen na osnovu opisa devojčice neverovatno sličan stvarnom izgledu napadača.

Da podsetimo osumnjičeni je oborio devojčicu sa bicikla i opdvukao je u žbunje gde je silovao. Njeno zapomaganje su čuli neki prolaznici koji su krenuli ka njoj. Tada je uspela da se oslobodi i pobegne dozivajući u pomoć. Istovremeno je stigao još jedan biciklista koji je video silovatelja kako beži na svom biciklu sa mesta zločina

On je do sada počinio više krivičnih dela, krađe i provala u Španiji,Danskoj i Francuskoj. Saslcburška policija je dala broj telefona (059 133 50-3333)na koji mogu dase jave žrtve i oštećeni.

(Priredila V. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track