OTKRIVAMO: Tom Kruz ima ćerku u Beču!
Foto: Instagram

NIJE SAMO ZBOG FILMA U AUSTRIJI

OTKRIVAMO: Tom Kruz ima ćerku u Beču!

Austrija -
Izabela (21) živi u prestonici sasvim jednostavnim i povučenim životom, uživajući u vožnji biciklom, umetnosti i putovanjima

BEČ - Tom Kruz (52) u Beč nije došao samo zbog snimanja novog blokbastera, već i da se vidi sa ćerkom Izabelom (21).

Izabela, koju su Tom Kruz i njegova tadašnja supruga Nikol Kidmen usvojili 1994. godine, živi u Beču veoma povučeno, daleko od paparacija i holivudskog glamura u kojem njeni roditelji uživaju.

Najstarija Kruzova ćerka Bela, kako je zovu prijatelji, živi poprilično nekonvencionalno. Kosa joj je, u zavisnosti od trenutnog raspoloženja, ljubičasta, zelena ili roze, a ruke su joj potpuno istetovirane. Najradije nosi vrećaste pantalone i široke majice, a uživa u vožnji biciklom, putovanjima i umetnosti.

Izabela je do pre godinu dana živela u Los Anđelesu, kada je pobegla od holivudskog glamura i sve jačeg pritiska sajentološke sekte, čiji je Tom zagriženi član. Ona je u Londonu upisala studije na jednoj akademiji umetnosti, a nedavno se preselila u Beč.

“Bela (kako joj je nadinak) obožava Evropu, pre svega njenu umetnost. Tamo konačno može da bude svoja, ne mora da se pretvara da je nešto što nije. U Americi je javnost konstantno tračarila o njenom stilu odevanja, težini, prijateljima.... To sada više ne mora da trpi”, otkrio je jedan njen prijatelj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track