SRPKINJA HTELA DA OSVETI MUŽA: Instruktorka fitnesa steroidima trovala muškarace u teretani!
Foto: Fb

UHAPŠENA U AUSTRIJI

SRPKINJA HTELA DA OSVETI MUŽA: Instruktorka fitnesa steroidima trovala muškarace u teretani!

Austrija -
Policija je pratila i dopisivanje bračnog para, u kojima je takođe bilo dosta sumnjivih i dvosmislenih rečenica koje su ukazivale da kuju zaveru i pripremaju ubistvo

KREMS - Srpkinja Anita A. (45) iz Kremsa u Donjoj Austriji uhapšena je zbog sumnji da je steroidima pokušala da otruje dvojicu zemljaka po narudžbini svog supruga Darka A. koji u Austriji zbog više krađa služi zatvorsku kaznu od sedam i po godina.

Darko A. se sumnjiči da je iz zatvora naredio supruzi da steroidima u teretani otruje dvojicu njegovih saučesnika koji su ga izdali nakon hapšenja i zbog čijih je svedočenja završipo u zatvoru, piše Esterajh.

S obzirom na to da radi u teretani u koju i njih dvojica često dolaze, Anita A. je mogla da sprovede osvetu u delo. Policija je navodno zahvaljujući presretnutim razgovorima, ali i doušnicima iz zatvora čula Darka A. kako supruzi kaže “da njih dvojica moraju biti uklonjeni”, što im je bilo dovoljno da instruktorku stave pod prismotru.

Policija je pratila i dopisivanje bračnog para, u kojima je takođe bilo dosta sumnjivih i dvosmislenih rečenica koje su ukazivale da kuju zaveru i pripremaju ubistvo. Branilac Anite A. odbacio je sve optužbe tužilaštva, tvrdeći da njegova klijentkinja nije htela nikog da ubije.

"Nijednog trenutka suprugove namere nije shvatila ozbiljno, mislila je da je sve to šala" - izjavio je advokat.

Austrijski mediji nisu izvestili da li je i na koji način Anita A. dala smrtonosnu dozu steroida dvojici saučesnika svog supruga, koji su takođe poreklom iz Srbije, već samo da je ubrzo nakon presretnute poruke uhapšena i izvedena pred tužioca u Kremsu.

Na saslušanju je najpre negirala da je postojao bilo kakav plan o likvidaciji dvojice saučesnika, sve dok joj nisu predočeni svi prikupljeni dokazi. Momentalno je prestala da sarađuje i zatražila advokata, a zatim je promenila priču.

Inspsktori su posetili i Darka A. i predočili mu dokaze. Priznao je da su planirali da ubiju dvojicu bivših prijatelja, zbog kojih je završio u zatvoru, kao i da je sve pokušao da izvede preko supruge.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track