(FOTO) PARKIRAN AUTOMOBIL SLETEO U REKU: Iz nabujale reke vatrogasci izvukli dvoje ljudi!
Foto: Printscreen Krone.at/einsatzdoku.at

NIKOM NIJE JASNO KAKO

(FOTO) PARKIRAN AUTOMOBIL SLETEO U REKU: Iz nabujale reke vatrogasci izvukli dvoje ljudi!

Austrija -
Iz reke izvučen povređeni vozača, a potom su spasili i ženu koja je na svu sreću prošla bez povreda, ali je bila u velikom šoku
1 / 7 Foto: Printscreen Krone.at/einsatzdoku.at

KAJZERBRUN - Automobil sa dve osobe pao je u nabujalu reku kod Kajzerbruna (Kaiserbrunn) i samo zahvaljujući velikoj hrabrosti i požrtvovanosti vatrogasne spasilačke ekipe oni su spaseni sigurne smrti.

Auto koji je bio parkiran iz za sada nepoznatog razloga sleteo je sa puta pravo u reku. Srećom ubrzo su na mesto nesreće stigli vatrogasci i krenuli u akciju spasavanja vozača i njegove saputnice. Oni su bez trunke oklevanja spustili niz strmu liticu duboku preko šest metara koja se nalazila pored puta i sišli u ledenu reku, kako bi spasili ovo dvoje ljudi.

Uspeli su prvo da izvuku na sigurno povređenog vozača i odmah ga kolima hitne pomoći prevezli u obližnju bolnicu, a potom su spasili i ženu. Ona je na svu sreću prošla bez povreda, ali je bila u velikom šoku.

Istraga će utvrditi šta je dovelo do toga da parkirani automobil u kom su bili čovek i žena sleti sa šest metara visine pravo u reku. Uz velike napore na kraju je iz nabujale vode izvučen i njihov automobil.

(M. Ć.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track