PERVERZNA PROFESORKA IDE NA ROBIJU: Matematičarka koja je silovala đake dobila 4 godine zatvora!
Foto: Printscreen Osterreich

SUD U ŠTAJERSKOJ DONEO PRESUDU

PERVERZNA PROFESORKA IDE NA ROBIJU: Matematičarka koja je silovala đake dobila 4 godine zatvora!

Austrija -
Sudu u Leobenu u Štajerskoj tridesetjednogodišnju nastavnicu osudio je na četiri godine zatvorske kazne zbog Seksualnog zlotavljana učenika

LEOBEN - Sudu u Leobenu u Štajerskoj tridesetjednogodišnju nastavnicu osudio je na četiri godine zatvorske kazne zbog Seksualnog zlotavljana učenika.

Sud je dokazao da je profesorka matematike zloupotrebljavala svoj autoritet i navodila 13-godišnje i 14-godišnje učenike na seks, i sve to još i snimala kamerom mobilnog telefona. Sve se saznalo ovog proleća, nakon što je neko od dece ispričao roditeljima šta se sve radi kod nastavnice na dopunskoj nastavi.

Ova nastavnica iz gornještajerskog Špilberga, koja je bila omiljena i cenjena u kolektivu i među đacima, i u kolektivu davala je dodatne časove matematike učenicima u svojoj kući. Međutim osim podučavanja ona ih je navodila na polne odnose sa njom. Optužena priznala većinu navoda optužnice.

Sud nije dokazao tvrdnje da je profesorka pripremala kolače sa narkoticima kojima je omamljivala svoje žrtve. Kod optužene nisu pronađeni nikakvi tragovi nedizvoljenih supstanci i droga. Sud je optuženu proglasio krivom u slučaju četvoro učenika, dok je oslobođena u slučaju petog. Reč je od tri tinejdžera i dve tinejdžerke.

Osim četiri godine zatvora, ona je kaženjena na neodređeno vreme zabranom bavljenja pedagoškim radom, kao i zabranom rada na poslovima nadziranja dece. Presuda nije pravosnažna, jer su žalbe najavili i tužilaštvo i branilac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track