POBESNELA KAD JE ČULA DA JE DRUGA: Žena (24) milionera (82) izbacila suparnicu na ulicu!
Foto: Printscreen Osterreich

Skandal u TRŽNOM centru

POBESNELA KAD JE ČULA DA JE DRUGA: Žena (24) milionera (82) izbacila suparnicu na ulicu!

Austrija -
Kada je Kati Lugner saznala da je ona bila samo zamena za Kristinu Noel (28) koja je radila njene fotografije za erotski kalendar izbacila je sa promocije

BEČ - Kati Lugner zvana Vrapče (24) izbacila je tokom prezentacije svog erotskog kalendara za iduću godinu svoju fotografa Kristinu Noel (Christina Noélle, 28) iz tr og centra Lugner siti, koji je u vlasništvu Katijinog muža Riharda Lugnera (82).

Prema pisanju dnevnog lista Esterajh, razlog svađe na promociji erotskog kalendara, održanoj u prošlu subotu, je ljubomora. Navodno je Rihard Lugner posle svog poslednjeg razvoda ponudio Kristini Noel da bude njegova nova „ljubavnica“. Noelova je odbila Lugnera i njegovu ponudu da joj, kao njegovoj novoj „devojci“ plaća 5.000 evra mesečno.

Kada je Kati Vrapče saznala da je ona, bila samo zamena za Noelovu, odnosno druga u nizu izabranica Lugnerovog srca, poludela je od besa koji je iskalila na Kristinu uoči prezentacije prezentacije. Ona je Noelovu izbacila iz tržnog centra.

Iako je erotski kalendar sa Vrapčetovim fotografijama danas pušten u prodaju izgleda da će biti ubrzo puvučen sa rafova. Naime, Uvređena Noelova, koja je i radila fotogragije za kalendar posle incidenta je izjavila da će Kati i Lugneru uskratiti svoja autorska prava na fotografije koje se nalaze u kalendaru.

http://www.youtube.com/watch?v=sd-GVT0qVOY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track