(FOTO) POGINUO U SUDARU: Državljanin BiH (26) se zakucao u kamion!
Foto: Printscreen Heute.at

Stravičan udes u Štajerskoj

(FOTO) POGINUO U SUDARU: Državljanin BiH (26) se zakucao u kamion!

Austrija -
Sudar je bio toliko silovit da su kako bi iz slupanog automobila izvukli teko stradalog mladića vatrogasci morali da seku lim

FOJTSBERG - Državljanin Bosne i Hercegovine (26), sa prebivalištem u opštini Fojtsberg (Voitsberg, pokrajina Štajerska), poginuo je juče u saobraćajnoj nesreći prilikom isključenja sa južnog autoputa A2, kod mesta Moskirhen (Mooskirhen), koje se nalazi u zapadnom delu Štajerske.

Prema saopštenju policije, nesreća se dogodila juče oko 16 časova. Do udesa je došlo kada je mladić pokušao da pretekne vozilo koje se nalazilo ispred njega. Državljanin BiH je prilikom preticanja najverovatnije nije video kamion koji mu je dolazio u susret.

Iz policije su saopštili da je mladić, kada je video da mu u susret ide kamion, pokušao da ga izbegne, ali nažalost u tome nije uspeo i svojim vozilom se direktno sudario sa kamionom. Usled zadobijenih povreda mladić je preminuo na licu mesta. Vozač kamiona (59) u nesreći nije povređen, ali se i dalje nalazi u stanju šoka.

Sudar je bio toliko silovit da su kako bi iz smrskanog automobila izvukli teko stradalog mladića vatrogasci morali da seku lim. Zbog udesa uključenje na autoput je u oba smera bilo zatvoren za saobraćaj do 19.30 časova. Koliko je strašna bila ova nesreća najbolje govori podatak da su otklanjanju ostataka automobila učestvovala čak 54 vatrogasca sa osam vatrogasnih vozila.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track