POLICAJAC IZ INTERVENTNE SPREČIO UBISTVO: Mladić (20) krvnički pretukao putnika iz voza!
Foto: Bečke Linije

INCIDENT U BEČU

POLICAJAC IZ INTERVENTNE SPREČIO UBISTVO: Mladić (20) krvnički pretukao putnika iz voza!

Austrija -
Nekoliko prolaznika zaustavilo je svoja vozila i pokušalo sirenom da uplaši 20-godišnjaka, međutim, niko se nije usudio da im priđe

BEČ - Muškarac star 37 godina teško je povređen u tuči koja je započela svađom u bečkom metrou, a sigurne smrti spasao ga je policajac koji u tom momentu nije bio na dužnosti.

Pretučen imuškarac za čiji se život bore lekari posvađao se sa 20-godišnjim mladićem u vozu na liniji metroa U3. Na poslednjoj stanici u Otakringu obojica su izašla napolje, a žučna rasprava nastavljena je u ulici Hutengase.

U jednom momentu 20-­godišnjak je pobesneo i počeo da tuče protivnika pesnicama. Kada je žrtva pala na pločnik, nastavio je da je šutira. To mu, međutim, nije bilo dovoljno pa je na kraju počeo da skače po glavi već onesvešćenog čoveka.

Nekoliko prolaznika zaustavilo je svoja vozila i pokušalo sirenom da uplaši 20-­godišnjaka, međutim, niko se nije usudio da im priđe.

Život 37-­godišnjaka spasio je pripadnik Interventne jedinice bečke policije (WEGA). Policajac, koji u tom momentu nije bio na dužnosti, pritrčao je dvojici muškaraca i odgurnuo podivljalog mladića od žrtve. Nasilnik je uhapšen, a žrtva u kritičnom stanju odvezena u bolnicu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track