POLOMIO SE ŽIV: Diler (16) bežeći od policije skočio sa trećeg sprata i završio u gipsu!
Foto: Printscreen Youtube

RACIJA U BEČU

POLOMIO SE ŽIV: Diler (16) bežeći od policije skočio sa trećeg sprata i završio u gipsu!

Austrija -
Prilikom pretresa stana u 23. bečkoj opštini pronađen kokain spakovan u kesice i spreman za prodaju, kao i nekoliko stotina evra

BEČ - Tokom jučerašnje policijske akcije u borbi protiv trgovine narkoticima, sprovedene u 23. bečkoj opštini, jedan od dilera (16) je bežeći od policije skočio sa trećeg sprata zgrade. Pri padu sa visine od deset metara mladić je zadobio teške povrede i mnogobrojne prelome.

Službenici kriminalističke policije, pripadnici specijalne jedinice VEGA (WEGA) i članovi policijske jedinica sa psima tragačima upali su juče u stan, koji se nalazi u ulici Gregorištrase (Gregorystraße) i za koji je policija dobila dojavu da se radi o mestu na kojem se diluje droga.

Prilikom ulaska policajci su u stanu zatekli tri muške osobe. Dvojica osumnjičenih (19 i 28) uhapšeni su na licu mesta, dok je treći mladić (16) pokušao da pobegne skokom kroz prozor. Međutim, zbog brojnih povreda on je odmah prebačen u bolnicu, gde ga trenutno čuva policija.

Prilikom pretresa u stanu pronađena je i zaplenjena određena količina kokaina, spakovanog u kesice i spremnog za dalju prodaju, kao i nekoliko stotina evra. Jedan od uhapšenih je po ulasku policije u stan nekoliko kesica kokaina bacio kroz prozor. Međutim, policija je uz pomoć pasa tragača pronašla i zaplenila i tu drogu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track