Pretnje smrću srpskom premijeru glavna vest i u austrijskim medijima

Prate sa velikom pažnjom

Pretnje smrću srpskom premijeru glavna vest i u austrijskim medijima

Austrija -
Hojte podseća da je MUP Austrije pokrenuo istragu protiv muškarca iz Salcburga zbog sumnje da je juče putem Fejsbuka premijeru Vučiću uputio pretnje smrću

BEČ - Informacija da su pretnje smrću upućene srpskom premijeru Aleksandru Vučiću stigle iz Austrije jedna je od glavnih vesti na vodećim austrijskim informativnim portalima danas.

Tako dnevni list Hojte piše da se austrijska policija uključila u istragu pošto je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije pribavilo dokaze da su pretnje smrću premijeru Vučiću upućene sa Fejsbuk profila registrovanog pod imenom "Goran Vlade Kerkez", u čijem se podacima kao mesto stanovanja navodi Salcburg.

Hojte podseća da je MUP Austrije pokrenuo istragu protiv muškarca iz Salcburga zbog sumnje da je juče putem Fejsbuka premijeru Vučiću uputio pretnje smrću i da će on sutra biti saslušan u policiji.

Portal oe24.at takođe navodi da je MUP Srbije potvrdio da su pretnje smrću premijeru Vučiću stigle iz inostranstva, a da li se zaista radi o Austriji za sada još nije moguće potpuno utvrditi. eo24.at podseća da je premijeru Aleksandru Vučiću pretnje smrću uputila tajna organizacija "Crna ruka".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track