PROGOVORILA SUPRUGA UBICE IZ GRACA: Muž me je tukao, oduzeo mobilni i držao pod ključem!
Foto: ORF

Život u paklu

PROGOVORILA SUPRUGA UBICE IZ GRACA: Muž me je tukao, oduzeo mobilni i držao pod ključem!

Austrija -
Elena je u intervjuu govori kako je upoznala supruga i o braku za koji kaže da je bio kao zatvor u kojem su je mučili
GRAC - Elena, supruga napadača iz Graca Alena Rizvanovnića (26) koji je ubio troje i povredio 43 osobe, odlučila je da javno progovori o svom mužu i njihovom braku.
U emisiji koja će se večeras emitovati na austrijskom javnom servisu ORF ona je izjavila da ju je muž tukao, držao zaključanu i da joj je oduzeo mobilni kako ne bi mogla ni sa kim da komunicira.
U intervjuu koji će večeras u 21 biti prikazan ORF-u, dvadesetšestogodišnja Elena otvorila je dušu reporteru Kristofu Fojerštajnu (Christoph Feurstein), koji je poznat po prvom intervjuu sa Natašom Kampuš koja je u zatočeništvu provela 8,5 godina.
Alen Rizvanović snimljen dok je gazio i ubijao ljude po Gracu
Alen Rizvanović snimljen dok je gazio i ubijao ljude po Gracu

Elena u intervjuu govori kako je upoznala supruga i o njihovom braku za koji kaže da je bio kao zatvor u kojem su je mučili.

Alen je Elenu držao "pod ključem", tukao je, zabranio joj da kontaktira s ljudima i oduzeo joj mobilni telefon. Na pitanje o žrtvama koje je ubio njen muž, Elena je počela da plače.
"To što mi je ova žena ispričala o svom braku i onome što je doživela s njim je strašno", rekao je Fojerštajn nakon intervjua.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track