RASKOMADAO OCA: Rumun delove tela žrtve u torbi prebacio i sakrio u Austriji!
Foto: Reuter, 11. 6.2015

POLICIJA TRAGA ZA DOKAZIMA

RASKOMADAO OCA: Rumun delove tela žrtve u torbi prebacio i sakrio u Austriji!

Austrija -
Sestra koja živi u Austriji i kod koje je ubica došao dan nakon zločina primetila je da se čudno ponašao i sve prijavila policiji

GRAC - Štajerska policija istržuje ubistvo u Rumuniji jer postoji sumnja da je ubica delove tela žrtve preneo u istočnu Štajersku i tu ih sakrio.

Četrdesetogodišnji Rumun ubio je u sredu uveče svog oca (75), a u četvrtak je otišao u posetu rođaki koja živi u štajerskom mestu Nojdau (Neudau). Ona je međutim primetila da se Rumun čudno ponaša. Posebno joj je bilo sumnjivo što se nije odvajao od žute torbe, i nikome nije dao da je otvori ni pipne.

On je posle dolaska u Nojdau negde nestao i kako je iznenada došao tako je iznenada u petak ujutro krenuo za Rumuniju. Njegova sestra ga je sa ćerkom ispratila, ali su primetile da nije sa sobom poneo misterioznu žutu torbu. One su prijavile policiji rođaka i on je ubrzo uhapšen u blizini mađarsko-rumunske granice.

Naime baka je javila unuki da je deda umro, međutim njoj bilo sumnjivo ujakovo ponašanje zbog čega je obavestila policiju koja je izdala međunarodnu poternicu. Posle nekoliko sati majka i ćerka su pošto su ga odvezele javile policiji da su ga ostavile na 25 kilometara od mađarsko -rumunskle granice gde je i uhapšen i izručen Rumuniji.

Austrijska policija sada traga za žutom torbom, jer postoji sumnja da se u njoj nalaze delovi tela ubijenog oca. Veruje se da je negde na teritoriji Nojdaua, moguće u blizini sestrine kuće, ali za sada potraga nije dala rezultate, ačekaju se i informacije od rumunske policije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track