IZAŠAO IZ ZATVORA I PONOVO UBIO: Taksistkinju izmasakrirao jer nije htela vezu sa njim!
Foto: Kurir-info

BRUTALAN ZLOČIN

IZAŠAO IZ ZATVORA I PONOVO UBIO: Taksistkinju izmasakrirao jer nije htela vezu sa njim!

Austrija -
Ervin K. (46) je usmrtioIngrid V (56) sa više od deset uboda nožem, što kako saopštava policija ukazuje na ogroman bes žrtve zbog čega se sumnja da je motiv ubistva bila pljačka

LINC - Tužilaštvo još uvek čeka rezultate obdukcije ubijene taksistkinje Ingrid V. (56), ali je prema saopštenju portparola, Kristijana Humbera, jasno da je nesrećna žena ubijena sa više od deset uboda nožem.

Osumnjičeni Ervin K. (46) koga je policija uhapsila u četvrtak u jednom hotelu u Gnuskirhenu u Velsu (Gnuskirchen u opštini Wels-Land) saslušan je, ali policija još ne saopštava šta je motiv zločina. Ingrid. V. je u ponedeljak uveče pronađena mrtva u svom taksi vozilu saviše ubodnih rana po telu i prerezanim grlom.

Policija koje je zaprepašćena brutalnošću ubice i ovako velikim brojem uboda kojima je usmrćena taksistkinja saopštava da to samo ukazuje na ogroman bes žrtve zbog čega se sumnja da je motiv ubistva bila sama pljačka.

Karl Rep (Karl Resch) koji je bio šef Ingrid V. u taksi udruženju za koje je radila izjavio je policiji da je ona u poslednje vreme često govorila o jednoj redovnoj mušteriji po imenu Ervin. Policija sada pokušava da utvrdi da li to možda ima neke veze sa motivom ubistva taksistkinje.

Ervin K. je bio osuđen zbog ubistva devojke na 20 godina zatvora i da je po odsluženju kazne pušten na slobodu u februaru ove godine. Posle samo dva meseca on je ponovo počinio ubistvo i iskasapio nesrećnu taksistkinju.

Policija veruje da je Ervin planirao da se bolje upozna i čak želeo da se zbliži i započne vezu sa žrtvom ali da ga je ona odbila zbog čega Ervina K. pobesneo i na smrt izbo ingrid.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track