RODITELJI U ŠOKU: Dadilja (19) dečaku (14) uzela nevinost, a proglasili je nevinom!

SEKS AFERA

RODITELJI U ŠOKU: Dadilja (19) dečaku (14) uzela nevinost, a proglasili je nevinom!

Austrija -
Sud je doneo oslobađajuću presudu za devojku i naložio da je puste na slobodu, jer se čak i ako je bilo seksa on se kod četraestogodišnjaka ne može smatrati seksualnim zlostavljanjem

BEČ - Mladu i lepu bebisiterku (19), koja je u jednoj šestočlanoj porodici čuvala troje dece (5, 9 i 11 godina), roditelji su optužili da je seksualno zlostavljala njihovog najstarijeg sina (14).

Protiv nje je pokrenut proces na sudu u Kornojburgu, pod optužbom da je najstarijem, ali još uvek maloletnom dečaku oduzela nevinost, zbog čega su pšrotiv nje podneli tužbu za seksualno uznemiravanje. Njen glavni zadatak bio je da troje mlađe dece posle večere, oko 20 sati, stavi u krevet i uspava.

Međutim kako stvari stoje ona je u krevet jedne večeri stavila i nastarijeg sina i sa njim provela veče, ali tvrdi da se ništa nije dogodilo među nima.

"Dok je spavao ja sam se uvukla u njegov krevet", priznala je bebisiterka.

Međutim, gnevni roditelji su je optužili da je seksualno uznemiravala njihovo najstarije dete i sumnjaju da je četrnaestogodišnjem dečaku "pomogla da postane muškarac". Na ove optužbe devojka je odgovorila kontranapadom, tvrdeći "da ga ona nije ništa primoravala i da je zapravo on bio taj, koji je nju dodirivao po grudima i zadnjici".

Sud je doneo oslobađajuću presudu za devojku i naložio da je puste na slobodu, jer se čak i ako je bilo seksa on se kod četraestogodišnjaka ne može smatrati seksualnim zlostavljanjem, pre nije bilo autoritativnog odnos bebisiterke prema njemu, koja bi mogao da se iskoristi u ovu svrhu.

(M. Ć.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja