ZAROBLJEN U ŠUMI: Sleteo s puta i jedanaest sati bio zaglavljen u olupini!
Foto: Vatrogasci

Drama u Štajerskoj

ZAROBLJEN U ŠUMI: Sleteo s puta i jedanaest sati bio zaglavljen u olupini!

Austrija -
Pošto je nakon nesreće ostao ugruvan i sa jakim bolovima, Štajerac nije mogao ni da dohvati svoj mobilni telefon kako bi pozvao pomoć

ŠTAJNC - Štajerac star 56 godina proveo je 11 sati zaglavljen u svom automobilu kojim je sleteo s puta. Pod jakim bolovima usled teške povrede ruke i niskim temperaturama, muškarac je čitavu večnost čekao da bude izbavljen. Tek narednog jutra pronašao ga je zabrinuti sin, a Hitna pomoć je hipotermičnog pacijenta prevezla u bolnicu.

Nesreća se dogodila u sredu uveče kada je, oko 22 časa, muškarac usled guste magle, sleteo sa puta. Automobil se najpre nekoliko puta prevrnuo, a zatim udario u drvo i zaustavio se. Vozač, koji je zadobio tešku povredu ruke, pokušao je da izađe iz automobila i pozove pomoć, ali je ubrzo shvatio da je zaglavljen. Pošto je nakon nesreće ostao ugruvan i sa jakim bolovima, Štajerac nije mogao ni da dohvati svoj mobilni telefon kako bi pozvao pomoć.

Vozilo se, osim toga, zaustavilo u šumi, pa gotovo da i nije bilo nade da bi slučajni prolaznici mogli da ga vide i oslobode. Nije mu preostalo ništa drugo nego da pod jakim bolovima ledenu noć provede u olupini. Njegova zabrinuta supruga počela je da ga traži već oko 23 časa, ali je, zbog guste magle, ubrzo morala da odustane.

Nakon što se Štajerac ni narednog jutra nije pojavio u potragu se dao njegov sin, koji je automobil i teško povređenog, promrzlog oca pronašao oko 9 časova. On je smesta pozvao vatrogasce i Hitnu pomoć koja je povređenog, nakon pružanja prve pomoći, prevezla u bolnicu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track