ŠOK: Ubica koji je skuvao ženu nije bio kuvar nego prostitutka!
Foto: Facebook

VODIO DVOSTRUKI ŽIVOT

ŠOK: Ubica koji je skuvao ženu nije bio kuvar nego prostitutka!

Austrija -
Markus Piter Volk (28) koji je raskomadao svoju suprugu Majang Prasetio (27) radio je u jednom bordelu u Melburnu pod pseudonimom Hit XL

BEČ - Novi detalji stravičnog zločina koji se dogodio u Brizbejnu u Australiji, i u kome je kuvar iz Beča Markus Piter Volk (28) raskomadao i skuvao svoju suprugu Majang Prasetio (27) šokirali su javnost.

Svetski mediji prenose da je mladić i sam bio muška prostitutka, kao i to da su prijatelji u poslednje vreme primetili veliku promenu u njegovom ponašanju. Markus, koji se oženio trans-eskort damom Majang, vodio je dvostruki život: prijateljima je govorio da radi kao kuvar, a zapravo je novac zarađivao prostitucijom.

Mediji prenose da su oboje radili u jednom bordelu u Melburnu, a mladić je, osim toga, neko vreme radio kao kolboj u Kopenhagenu. U Danskoj je radio pod pseudonimom Hit XL (Heath XL), a u oglasima se predstavljao kao „atraktivni Australijanac, prijatan, diskretan i profesionalan“.

Australijski list „Dejli mejl Australija“ (Daily Mail Australia) otkrio je da roditelji bračnog para nisu znali čime im se deca bave u životu, te da je otkrivanje ovog detalja za njih predstavljalo veliki šok. Saopšteno je i da Markus nikada nije radio kao kuvar, te da ni najbližim prijateljima nije dao uvid u svoj stvarni život.

Markusovi prijatelji su nakon stravičnog zločina izjavili da se mladić poslednjih godina izuzetno promenio, da je postao ćutljiv i da nije rado razgovarao o svojoj transseksualnoj supruzi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track