ŠTA SVE NE RADE DA ZADRŽE MOMKA: Poštanska službenica krala pare da bi povećala grudi!
Foto: Printscreen Osterreich/Kronsteiner

RASVETLJENA PLJAČKA

ŠTA SVE NE RADE DA ZADRŽE MOMKA: Poštanska službenica krala pare da bi povećala grudi!

Austrija -
Policija tokom istrage saznala i za do tada nerasvetljenu pljačku u kojoj je odneto iz poštanske filijale 46.000 evra a koju je iscenirala šefica (26) u dogovoru sa svojim momkom

BEČ - Šefica jedne filijale Austrijske pošte, iscenirala je pljačku, a ukradeni novac je investirala u nove silikonske grudi.

Antoaenta (26) bečlijka albanskog porekla i njena dvadesetjednogodišnja koleginica Tatjana (ovo nisu njihova prava imena) poreklom Ruskinja, godinama su krale novac iz ogranka austrijske pošte u Mađarskoj ulici, u 3. bečkoj opštini (Ungargasse, Landstrasse). Antoaneta, šefica filijale "Poštanskog partnera" u Ungargase je zajedno sa Tatjanom falsifikovala je izveštaje o prometu i tako su za sebe "odvojile" po 20.000 evra. Kada je Pošta posumnjala u njihovo poslovanje angažovana je policija. U toku istrage Tatjana je priznala proneveru.

Istražitelji su tada saznali i za do tada nerazjašnjenu pljačku ove filijale 14. februara 2014, kada je u filijalu upao maskirani pljačkaš i odneo 46.000 evra. Tatjana je policiji priznala da je sve to bilo i iscenirano, i da je ona od plena dobila 6.000 evra, a da su ostatak podelili Antoaneta i njen momak Arian (23), koji je odglumio brutalnog razbojnika. Ona je izjavila policiji da je inspirator pljačke bio upravo partner njene šefice.

Na pitanje gde je ukradeni novac Tatjana je ispričala da je Antoaneta bila potpuno pod kontrolom svog mačo momka. Ona ga je finansirala a novac je uložila i u ugradnju silikona u grudi kako bi mu bila još privlačnija. Grudi je povećala do veličine XXL (otprilike kao standardni dečiji balon). Međutim ni velike dojke nisu bile dovoljne da ljubav potraje i Antoaneta i Arian su u međuvremenu raskinuli vezu.

Sud je Antoanetu osudio na 22 meseca zatvora, Tatjanu na 16 meseci uslovne zatvorske kazne, a Arian na 19 meseci, od čega kao i Antoaneta tri meseca mora da provede iza rešetaka a onda će biti pušteni na uslovnu slobodu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track