KAD IMAŠ DETE OTVORI ČETVORO OČIJU: Otac pregazio svoju jednogodišnju ćerkicu!
Foto: Profimedia

NESREĆA U KORUŠKOJ

KAD IMAŠ DETE OTVORI ČETVORO OČIJU: Otac pregazio svoju jednogodišnju ćerkicu!

Austrija -
Do nesreće je došlo kada je otac svojim automobilom hteo da izađe iz dvorišta a nije video dete koje se igralo u blizini

LIZING - Užasna tragedija dogodila se u Lizingu (Liesing) u Koruškoj gde je otac (39) juče prepodne pregazio automobilom svoju 20 meseci staru ćerkicu.

Teško povređeno dete odmah je prebačeno sanitetskim helikopterom u kliniku u Klagenfurtu, lavni grad austrijske Koruške. Do nesreće je došlo kada je otac svojim automobilom hteo da izađe iz dvorišta. Pritom nije primetio kćerkicu koja je bila na travi u neposrednoj blizini njegove desne strane.

Automobil je udaro devojčicu i oan je pala pod zadnji desni točak koji je prešao preko nje. Spasilačka ekipa lekara odmah je pružila neophodnu prvu pomoć, pre nego što je helikopterom "Christophorus 7" prebačena u Klagenfurt. Ne saopštava se u kakvom je stanju devojčica.

Policija je na licu mesta uradila alkotest oca koji je bio u šoku i teškom psihičkom stanju. Rezultati testa pokazali su da nesrećni čovek uopšte nije pio i da je u krvi imao 0,00 promila.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track