UBIO MUŠTERIJU: Moskovski taksista izbo nožem Austrijanca (33) u svom automobilu!
Foto: Printscreen Oe24.at

Stradao na službenom putu

UBIO MUŠTERIJU: Moskovski taksista izbo nožem Austrijanca (33) u svom automobilu!

Austrija -
Posle žestoke svađe taksista je Rihardu G. naneo više povreda po grudima i nogama od kojih je Austrijanac preminuo u bolnici

MOSKVA - Moskovski taksista ubio je u svom vozilu Austrijanca Rihard G. (Richard G., 33). Pre ubistva izbila je žestoka svađa između njih dvojice, piše danas austrijski portal oe24.

U nedelju pre podne, oko 10.25 sati moskovska policijska patrola primetila je da se u jednom parkiranom taksi vozilu dvojicu muškaraca sudeći prema njihovoj žestokoj gestikulaciji, očigledno svađaju. Videvši da se policajci približavaju njegovom vozilu, taksista je nagazio papučicu gasa i pobegao sa lica mesta.

Nakon petominutne potere policijska patrola je sustigla i uspela da zaustavi taksi vozilo. Kada su policajci prišli austomobilu u njemu je bio Austrijanca Riharda G. koji je bio obliven krvlju. Po telu je imao mnogobrojne povrede nastale od uboda nožem. Kolima hitne pomoći Rihard G. je odmah prebačen u bolnicu. Međutim, povrede zadobijene u predelu grudi i nogu bile su toliko teške da je 15 minuta nakon prijema u bolnicu Rihard G. preminuo zbog gubitka krvi.

Taksista je odmah uhapšen, a razlog svađe koji je doveo do ovog krvavog obračuna je još uvek nepoznat. Ubijeni Austrijanac već neko vreme živi u Rusiji, a u trenutku ubistva se nalazio na službenom putu u Moskvi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track