UBISTVO ILI NESREĆA: Pijani pevač pregazio svoju devojku!
Foto: Reuter, 11. 6.2015

MISTERIJA U DONJOJ AUSTRIJI

UBISTVO ILI NESREĆA: Pijani pevač pregazio svoju devojku!

Austrija -
Stefani S. (32) njen mladić (30) je pošto je udario automobilom vukao još 20 metara i zaustavio vozilo tek posle 60 metara

SANKT PELTEN - Stefani (Stephanie S., 32) poginula je kada je autom pregazio njen dečko (30).

Još uvek nije jasno kako je stradala ova žena i da li se radi o ubistvu ili nesreći pod čudnim spletom okolnosti. Policija je saopštila da se tragedija dogodila u nedelju oko podne, na jednom poljskom putu kod donjeaustrijskog gradića Bruk na Lajti (Bruck/Leitha).

Ono što se za sada zna je da je 30-godišnji pevač, udario automobilom svoju devojku Stefani. Posle udarca on je devojku automobilom vukao još 20 metara. Vozilo je zaustavilo tek posle 60 metara. Ona je na mestu ostala mrtva , aon je navodno kada je shvatio šta je uradio doživeo nervni slom.

On je u trenutku nesreće bio mrtav pijan i prema izveštaju policije tri sta sata posle nesreće njemu je u krvi nađeno 1,5 promila alkohola. Da podsetimo da je u Austrijie dozvoljeno maksimalno 0,5 promila za vozače automobila. Nejasno je i šta je ovaj par radio na zabačenom putu u nedelju u podne.

Državni tužilac je naredio obdukciju, a muškarac je pušten da se brani sa slobode. Policija se nada da će više detalja o ovom paru dobiti od lokalnog stanovništva. Inače oni su se doselili u okrug Bruk na Lajti pre više od godinu dana i bili omiljeni među komšijama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track