UKRAO MAJČIN AUTO: Dečak pijan divljao po Klagenfurtu!
Foto: Shutterstock

Policijska potera

UKRAO MAJČIN AUTO: Dečak pijan divljao po Klagenfurtu!

Austrija -
Na lice mesta stigla je i druga policijska patrola, koja je dečaka pronašla sakrivenog ispod jednog parkiranog vozila

BEČ - Dečak star 14 godina uhapšen je nakon filmske policijske potere kada je pijan ukrao auto svoje majke i kolima divljao po Klagenfurtu.

Kada su na putu primetili auto bez upaljenih svetala, policajci su vozaču dali znak da stane. Međutim, dečak je samo dodao gas i projurio pored patrole. Policajci su odmah krenuli u poteru, a kada su pokušali da ga zaustave skrenuo je u jednu slepu ulicu.

Nakon što je uvideo da autom ne može dalje, izašao je iz vozila i pokušao da pobegne pešice. Na lice mesta je u međuvremenu stigla i druga policijska patrola, koja je dečaka pronašla sakrivenog ispod jednog parkiranog vozila.

Policajci su bili šokirani kada su saznali da njihov begunac ima samo 14 godina i da je pozitivan na alko-testu. Kod njega je policija pronašla i falsifikovanu vozačku dozvolu.

Naknadno je ustanovljeno da automobil kojim je upravljao četrnaestogodišnjak pripada jednom auto-servisu. Naime, dečakova majka je svoj auto odvezla u servis na popravku, a od njih je na korišćenje dobila drugi dok njeno vozilo ne bude popravljeno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track