UŽASNA PORODIČNA TRAGEDIJA: Sin (19) ubio roditelje pa se autom zakucao u kamion!
Foto: Printscreen Krone.at/Hannes Wallner, Uta Rojsek-Wiedergut

ZLOČIN U KORUŠKOJ

UŽASNA PORODIČNA TRAGEDIJA: Sin (19) ubio roditelje pa se autom zakucao u kamion!

Austrija -
Kada je policija došla da javi da im je sin poginuo u saobraćajnoj nesreći, pronašli u kući beživotna tela majke (45) i oca (50)

GRAC - Teška porodična tragedija dogodila se u Koruškoj. Juče je policija pronašla tela devetnastogodišnjeg mladića i njegovih roditelja, ali na dva različita mesta. Prema prvim rezultatima istrage sumnja se da je sin najpre ubio roditelje, a onda izvršio samoubistvo zakucavši se automobilom u kamion na autoputu.

U sredu ujutru oko 06.23 je na austrijskom Autoputu A2, koji vodi od Beča prema Italiji preko Graca i Koruške, između Perčaha (Pörtschach) i Feldena (Velden), primećen jedan BMW 320 kako juri velikom brzinom po delu na kom su se izvodili građevinski radovi i na kom je bio zabranjen saobraćaj. Mladić je BMW-om svom silinom udario u jedan kamion koji je tu stajao. U sudaru je BMW potpuno uništen, a vozač je na mestu poginuo.

Policajci su posle uviđaja i identifikovanja stradalog vozača otišli do kuće njegovih roditelja kako bi ih obavestili o pogibiji sina. Međutmi tu su ostali u šoku, jer su u kući pronašli beživotna tela njegove majke (45) i oca (50). Portparol koruške policije je sinoć izjavio da je u stanu bilo mnogo tragova krvi, i da je pronađeno oružje kojim je ubijen ovaj bračni par.

Njihov sin za koga se sumnja da je ubio roditelje bio je po zanimanju mehaničar i živeo je sa njima. Oni imaju još jednog, starijeg sina (21), koji živi takođe u Koruškoj. Portparol policije izjavio je da je stariji sin obavešten o smrti roditelja i brata, i da juče nije mogao biti ispitan jer je u šoku i dobija psihološku pomoć.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track