(VIDEO) AKCIJA I GLAMUR: Objavljen novi trejler za Bonda!
Foto: Printscreen Youtube

AUSTRIJACI GA JEDVA DOČEKALI

(VIDEO) AKCIJA I GLAMUR: Objavljen novi trejler za Bonda!

Austrija -
"Spektar" će se pojaviti u bioskopima na jesen, a austrijska publika ga očekuje sa posebnim nestrpljenjem s obzirom da su neke od najspektakularnijih scena snimljene u Austriji u pokrajinama Štajerskoj i Tirolu

GRAC - Novi trejler za 24. film o Džejmsu Bondu "Spectar" konačno je objavljen ove nedelje, a publici obećava uobičajene akcione scene, eksplozije, potere, ali i glamur, lepe žene ...

Film će se pojaviti u bioskopima na jesen, a austrijska publika sigurno ga očekuje sa posebnim nestrpljenjem s obzirom da su neke od najspektakularnijih scena snimljene u Austriji u pokrajinama Štajerskoj i Tirolu. Imaju i još jedan razlog više jer je glavni Bondov neprijatelj austrijski glumac, i dvostruki oskarovac, Kristof Valc (Christoph Waltz). On igra zlikovca Franca Oberhausera koji tajnom agentu 007 porčuje "Ja sam, Džejmse, uzrok svog tvog bola“.

Naslovnu ulogu po treći put igra Danijel Krejg, a poled njega i Volca, glumačku ekipu čine i Rejf Fajns, italijanska lepotica Monika Beluči, mnogi drugi. Film je režirao oskarovac Sem Mendes koji je radio i prethodni Bondov film "Skyfall", a koji je na blagajnama zaradio više od 1,1 milijardu dolara.

Spectre je 24. film o Džejmsu Bondu i u Britaniji će premijerno biti prikazan 26. oktobra dok u američke bioskope stiže 6. novembra.

http://www.youtube.com/watch?v=LTDaET-JweU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track