(VIDEO) U BIOSKOPIMA OD JULA:  Svetska premijera Nemoguće misije 5 u bečkoj Operi!
Foto: APA / Herbert Neubauer

STIŽE PRE ROKA

(VIDEO) U BIOSKOPIMA OD JULA: Svetska premijera Nemoguće misije 5 u bečkoj Operi!

Austrija -
Državna Opera se već nekoliko meseci preuređuje kako bi bila pretvorena u savršenu bioskopsku dvoranu za premijeru koja je zakazana za 23. juli

BEČ - Tom Kruz će prisustvovati svetskoj premijeri filma „Nemoguća misija – Otpadnička nacija” u bečkoj Državnoj operi 23. jula, čak pet meseci pre prvobitno najavljenog roka. Osim Kruza u austrijsku prestonicu stižu i Sajmon Pega, Rebeka Ferguson i režiser Kristofer Mekkverij. Osim njih očekuju se i producent Brajan Burk kao i izvršni producenti.

U petom nastavku filma agent Itan Hant (Tom Kruz) imaće posla sa terorističkom organizacijom „Sindikat” koji hoće kompletno da rasturi jedinicu Nemoguće misije.

http://www.youtube.com/watch?v=08s42OrV0l8

Nakon što je Tom Kruz prošle godine snimio scene u bečkoj Državnoj operi, holivudska zvezda i ljubitelj Beča je još tada izjavio da su raskošni ambijent i svečano stepenište adekvatni za svetsku premijeru. Film je osim u Operi sniman i na stanici metroa Šotenring.

Opera se već nekoliko meseci preuređuje kako bi bila pretvorena u savršenu bioskopsku dvoranu, što je poseban izazov, kažu u Bečkoj Filmskoj komisiji. Osim Beča kao lokacije za snimanje su prošle godine odabrani i Marakeš i London.

http://www.youtube.com/watch?v=Qt4rSVy2V28

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track