PONOVO SU ZAJEDNO: Majka dečaka koji je izbo oca da bi joj spasao život puštena iz bolnice!
Foto: Printscreen Osterreich/ Facebook

vratili se na mesto zločina

PONOVO SU ZAJEDNO: Majka dečaka koji je izbo oca da bi joj spasao život puštena iz bolnice!

Austrija -
Sin i majka su se vratili u svoj mali opštinski stan u bečkom Leopoldstatu u kojem se i dogodila krvava porodična drama

BEČ - Majka dečaka (11) koji je oca izbo nožem kako bi joj spasao život, napustila je bolnicu i ponovo je sa svojim sinom.

Dečak, kog austrijski mediji nazivaju Denis i njegova majka Maja (34) osećaju se dobro i srećni su što su ponovo zajedno. Majka je juče otpuštena iz bolnice, u koju je primljena 16. aprila, zbog povreda po glavi i vratu koje joj je nožem naneo njen muž (57), u kako se pretpostavlja napadu ljubomore. U strahu da otac ne ubije majku, njihov jedanaestogodišnji sin je iz kuhinje uzeo nož za hleb i njime nekoliko puta ubo Darka S. u leđa. Ocu je tom prilikom naneo povrede opasne po život jer mu je probio pluća i jetru.

Sin i majka su se vratili u svoj mali opštinski stan u bečkom Leopoldstatu (Leopoldstadt, 2. gradska opština), u kojem se i dogodila ova krvava drama. Poteklih dana Denis je bio smešten kod svojih rođaka. Sada je konačno ponovo sa majkom, psom i mačkom u svojem stanu, što mu je bila jedinaželja. Majka nosi maramu na glavu, kako bi sakrila još uvek vidljive povrede koje joj je naneo muž.

Darko je još uvek na intenzivnoj nezi i u životnoj je opasnosti. Prema poslednjim vestima stanje mu je stabilno. Kad se oporavi biće prebačen u istražni zatvor zbog pokušaja ubistva supruge.

Da podsetimo bračni par se posvađao i žena je u jednom momentu pobegla u dnevnu sobu, zaključala vrata i sakrila se. Kako policija saopštava, Darko je obio vrata i udario ženu posle čega je pala na pod. Tada ju je nekoliko puta ubo nožem u vrat i glavu. Sin (11) je otrčao do kuhinje, zgrabio drugi nož i oca, dok je klečao nad bespomoćnom ženom, nekoliko put ubo u leđa.

Majka i sin uspeli su potom da pobegnu u stan kod komšije koji je pozvao policiju. Majka nije ozbiljno povređena, a otac je umazan krvlju krenuo ka parkingu ispred zgrade gde se i srušio. Hitna pomoć ga je odvezla u bolnicu i prema rečima lekara život mu je u opasnosti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track