POLOVNA VOZILA I OPREMA: Beč nudi na prodaju svoje polovnjake!

KUPUJU PRIVATNICI

POLOVNA VOZILA I OPREMA: Beč nudi na prodaju svoje polovnjake!

Austrija -
U ponudi će biti prikolice, jedan bager, dva vatrogasna vozila, jedno vozilo hitne pomoći, više teretnih vozila i različita oprema

BEČ - Grad Beč nekoliko puta godišnje menja stara vozila i opremu koji zbog svog tehničkog stanja više nisu za svakodnevnu upotrebu u gradskim službama. Međutim, zamenjena roba se ne šalje na otpad, već se nekoliko puta godišnje po povoljnim cenama nudi na prodaju privatnim licima, među kojima u Beču ima i naših zemljaka koji se bave privatnim biznisom.

Jedna takva ponuda važi od 18 do 22. maja. Vozila i oprema moći će da se pogledaju od 8 do 14 časova na lageru u Fezendorfu (Vösendorf) u ulici Triesterštrase (Triesterstrasse) 6a. U ponudi će biti prikolice, jedan bager, dva vatrogasna vozila, jedno vozilo hitne pomoći, više teretnih vozila, kao i različita oprema. Reč je o vozilima i opremi kojima je uglavnom neophodna popravka.
Ponude se mogu poslati u zatvorenoj koverti sa naznakom "MA 48­VEAU­ 10159/2015’’ najkasnije do 27. maja 2015. godine i to do 13 časova na adresu Magistrata 48 ulica Lidlgase (Lidlgasse) 5, Objekt 20/Erdgeschoss/Zimmer 4.
Formular za popunjavanje ponuda može se uzeti tokom razgledanja na lageru u Fezendorfu ili sa internet stranice Magistrata 48.
Zainteresovana lica mogu biti automatski informisana o aktuelnostima i ponuđenim vozilima i opremi. Potrebno je samo registrovati se preko online formulara na wien.gv.at. Sve dalje informacije o prodaji vozila i pregledu ponuđene opreme možete naći na sajtu Magistrata 48.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track