DA LI STE POZNAVALI ŽENU SA TETOVAŽOM: Poginula na građevini, policija traži rodbinu preko medija!
Foto: Policija

Stradala u Beču

DA LI STE POZNAVALI ŽENU SA TETOVAŽOM: Poginula na građevini, policija traži rodbinu preko medija!

Austrija -
Preminula je bila stara između 35 i 45 godina, visoka 170 centimetara, vitka, sa smeđom kosom do ramena. Na gornjem delu levog ručnog zgloba ima tetovažu dugu oko šest centimetara

BEČ - Bečka policija još uvek nije uspela da identifikuje ženu, koja je poginula prilikom pada sa jedne građevinske skele. Policija je zato medijima prosledila fotografiju preminule, u pokušaju da otkrije njen identitet. Nesreća se dogodila 24. decembra prošle godine u bečkoj ulici Nikolsdorfer gase 32 (Nikolsdorfer Gasse), nedaleko od bolnice Hartmanšpital (Hartmannspital), u petoj bečkoj opštini. Žena je prilikom pada zadobila smrtonosne povrede.

"Uprkos intenzivnoj istrazi još nismo uspeli da saznamo identitet preminule“, saopšteno je iz policije. Takođe, policija je isključila mogućnost da je drugo lice gurnulo ženu sa skele.

Preminula je bila stara između 35 i 45 godina, visoka 170 centimetara, vitka, sa smeđom kosom do ramena. Na gornjem delu levog ručnog zgloba ima tetovažu dugu oko šest centimetara.

U trenutku nesreće žena je na sebi imala sivu krznenu jaknu, šarene naborane pantalone, više šarenih majica, crni džemper, maslinasto zeleni pulover, svetlosive helanke sa roze ukkurom, jednan par roze i još jedan par belo-sivih čarapapa i crno-žute patike marke "konvers“.

Policija moli sve koji imaju bilo kakva saznanja o preminuloj da se jave na broj telefona 0131310, lokal 43800 (služba za medije).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track