ŽURKA KRENULA PO ZLU: Tinejdžeri se gađali noževima, dvoje povređeno!
Foto: Kurir Austrija

Obračun u stanu

ŽURKA KRENULA PO ZLU: Tinejdžeri se gađali noževima, dvoje povređeno!

Austrija -
Po dolasku policije utvrđeno je da su svi tinejdžeri u stanu bili pijani, a pošto su Alžirac i Marokanac imali posekotine po telu prebačeni su u kliniku u Inzbruku

BEČ - Dvojica tinejdžera, Alžirac (13) i Marokanac (15) povređena su tokom obračuna koji je juče ujutru oko 9 časova izbio u jednom stanu u mestu Hal u pokrajini Tirol. Obojica su bila u alkoholisanom stanju, objavio je austrijski Javni radio-televizijski servis (ORF).

Prema rečima policije, u stanu je bilo pet osoba, starih između 13 i 17 godina, a fizičkom obračunu je prethodila svađa.

Tokom verbalnog sukoba Marokanac je počeo da lomi stvari po stanu, a nešto kasnije je zgrabio kuhinjski nož i njime pretio vlasnici stana (17), inače državljanki Francuske, da će je ubiti. Policija veruje da je devojka u jednom momentu uzela noževe iz kuhinje i počela da gađa Marokanca, a potom i Alžirca.

Po dolasku policije utvrđeno je da su svi tinejdžeri u stanu bili pijani, a pošto su Alžirac i Marokanac imali posekotine po telu prebačeni su u kliniku u Inzbruku. Policajci su kod povređenog Marokanca pronašli i zaplenili jedan skalpel, kao i suzavac u spreju.

Državno tužilaštvo u Inzbruku je svim učesnicima obračuna napisalo prijave.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track