Štrašno

Autobus ženi priklještio stopalo pa je vukao

Crna Hronika

Autor:

Žena starosti 51 godinu zadobila je povrede više organa, glave, desne potkolenice, a krvarila je, bila je bleda i u šoku

Beograd, hitna pomoć, policajac, Nada Macura, ljermontovljeva ulica

BEOGRAD - Jedna žena teže je povređena u saobraćaju jutros nešto posle sedam časova u Ulici admirala Geprata u Beogradu, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Žena starosti 51 godinu zadobila je povrede više organa, glave, desne potkolenice, a krvarila je, bila je bleda i u šoku, istakla je Macura.

Teško povređena žena je prevezena na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, rekla je Macura.

Macura je objasnila da je, prema prvim informacijama, "ženi stopalo ostalo u autubusu koji ju je vukao".

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (26)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • zoki

  zoki

  Zena (51 godina), nije matora penzionerka o kojima ti pises,ali je cinjenica da su vozaci bezobzirni prema putnicima.Neko moze da trci,neko ne.Za njega je bezbednost putnika na prvom mestu,ma ko on bio.Nije sigurno namerno to uradio, ali bahati i bezobzirni jesu.Da li ces da kazes i za djake,neka sede kuci,sta ce u skoli? Cemu sluzi bocni retrovizo ... više r? Da li je na njemu mogao da vidi zenu? Da li je smeo da krene,dok se nije uverio,da su svi putnici usli-izasli? Ne lupaj,samo da bi nekoga branio,ovo nije prvi put.On ima signal da li su sva vrata zatvorena,u ovom slucaju nije smeo da krene.

  63 Odgovori 
 • zoki

  zoki

  Vozaci javnog prevoza su apsolutno bezobzirni prema putnicima,konkretno pri ulasku i izlasku iz prevoza,ne provere da li je bezbedno krenuti.Ima u prevozu i djaka i starijih ljudi,ali i mladjih,a bolesnih,koji nisu sposobni da "ulete i izlete" u prevoz,kako to vozaci zamisljaju.Bukvalno ugrozavaju putnioke,na kraju,na retrovizoru je duzan da pogled ... više a da li je sve u redu. Za ovo je vozac kriv.

  53 Odgovori 
 • AKI

  AKI

  I kada se vozi stoka,postoje pravila. Moras da proveris da li je sva stoka bezbedno usla,da je zatvoris,jer bi onda stoka ispadala po putevima kuda se prevozi. Jel tako? I stoka ima pravo na bezbedan prevoz,a kamoli ljudi,bilo odakle da su dosli u Beograd.

  39 Odgovori 

Poslednji komentar

 • mirjana_ch

  mirjana_ch

  Moj suprug je vozac autobusa i svako jutro kada ga ispratim na posao pomolim se Bogu, da se vrati ziv i zdrav kuci...

  0 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Prete mojoj deci, ljudima s kojima sam najbliži, i sve to može da se pretvori u nešto mnogo ozbiljnije Bruno Vekarić zamenik tužioca za ratne zločine

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!