Avaz se načelno dogovorio o kupovini Pobjede

Planeta

Autor:

Avaz je prvobitno za kupovinu Pobjede ponudio jedan evro, da bi zatim poboljšao ponudu nudeći 100.000 evra za gotovo 86 odsto državnih akcija

pobjeda, kiosk, štrajk,

PODGORICA - Predstavnici Pobjede i Avaza postigli su danas u Podgorici načelan dogovor o kupoprodajnom ugovoru, prema kome bi sarajevske novine uskoro trebalo da postanu vlasnik podgoričkog dnevnog lista. Iz Tenderske komisije za privatizaciju Pobjede saopšteno je da je sa predstavnicima sarajevske kompanije Avaz-roto pres postignut načelni dogovor o osnovnim elementima budućeg ugovora o kupoprodaji i dogovoren nastavak pregovora u cilju finalnog usaglašavanja njegovih detalja.

Naredni sastanak predviđen je za sredinu septembra, a u međuvremenu je dogovoren rad na finalizaciji transakcionih dokumenata , navodi se u saopštenju Tenderske komisije. Na trećem tenderu za prodaju Pobjede ponudu je dostavila samo sarajevska kompanija. Avaz je prvobitno za kupovinu Pobjede ponudio jedan evro, da bi zatim poboljšao ponudu nudeći 100.000 evra za gotovo 86 odsto državnih akcija u podgoričkom dnevnom listu.

Jedna od najvećih medijskih kuća u Bosni i Hercegovini bila je spremna da u sanaciju, dugove, zaostale obaveze prema zaposlenima i razvoj Pobjede uloži više od 16 miliona evra.

>> Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir <<
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Dobro se snalazimo s velikim prilivom izbeglica, mi smo najorganizovanija država na njihovom putu Aleksandar Vulin, ministar za rad i socijalna pitanja

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!