• Miami, USA
    Maria, Tatjana 22:00 Bouchard, Eugenie

Tajne iz svlačionice

Babović ima najveći penis

Fudbal

Autor:

Golman Partizana Stojković otkrio ko je među fudbalerima najobdareniji

Stefan Babović

Sve bih dao da imam tvojih 25

Iskren do bola!
Vladimir Stojković otkrio je, gostujući u emisiji „Noćni TV projekat“ na televiziji B92, da Stefan Babović ima najveći „ponos“ od svih fudbalera s kojima je delio svlačionicu! Kada mu je devojka iz publike postavila ovo pitanje, nekadašnji čuvar mreže Crvene zvezde, a sada jedan od najpoznatijih fudbalera Partizana, odgovorio je:

- Mogao bih lepo da naplatim ovu informaciju, ali evo da kažem. Najobdareniji je sigurno Stefan Babović, ali s druge strane nema baš sreće kad je faca u pitanju - rekao je Vladimir Stojković.

Na kraju je fudbaler Partizana rešio da razbije predrasude prema svojoj profesiji, pa se tako bacio na objašnjavanje kako su fudbaleri neobrazovani, ali su inteligentni. On je, naravno, živi primer.

Ipak, svako ko je gledao „Noćni TV projekat“ reći će da golman Partizana Vladimir Stojković ipak mnogo bolje sija na terenu!


I kad vidiš me u kraju,
odma’ reci - alal vera!
I kad snimiš me na splavu, odma’ reci - alal vera!
Mojne pričaš iza leđa,
mojne lerma da te tera,
bolje reci kada treba - alal vera! Alal vera!


Ne ide mi čitanje

Muž Bojane Stojković otkrio je i da ima problem sa čitanjem, koji vuče još iz osnovne škole. Nakon što je vidno zbunjen u ulozi stend-ap voditelja čitao s „idiota“, voditeljkama Marijani Micić i Ani Mihajlovski otkrio je da mu čitanje nikad nije išlo od ruke:

- Meni i ne ide baš najbolje čitanje, bolje se snalazim kad pričam ovako, iz glave. Još od osnovne škole imam taj problem - rekao je Stojke, mada je to onima koji su ga gledali bilo više nego očigledno.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Evropska unija će izdvojiti milijardu evra za unapređenje infrastrukture u regionu Johanes Han komesar EU za proširenje

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!