Mi mali kažemo vama velikima

Bako, vodim te u Diznilend!

Društvo

Autor:

Tijana (9) na Kurirovom konkursu osvojila put u Pariz i odlučila da nani ispuni san i povede je u Francusku. Nagrađeni Blagoje ljut na odrasle

kurirovi pobednici, mi mali kažemo vama velikima

Tijana je osvojila 18 medalja na takmičenjima u Kajaku

BEOGRAD - Hvala Kuriru!
Ovo su prve reči koje je po ulasku u našu redakciju izgovorila Tijana Jovičić (9), koja je među troje dobitnika puta u Diznilend na Kurirovom nagradnom konkursu „Mi mali kažemo vama velikima kakvu Srbiju želimo“. Njen rad najviše se dopao pesniku i članu žirija Ljubivoju Ršumoviću, što ju je obradovalo.

- Ršum je moj omiljeni pesnik, a Kurir su omiljene novine mojih roditelja - iskrena je Tijana, koja trenira kajak i osvojila je 18 medalja. Rekla nam je da će na putovanje povesti svoju nanu.

Njena baka Biljana rekla nam je da je devojčica odabrala baš nju za pratioca u Diznilend jer je Francuska bila i njen san.

- Suprug mi je obećao da će me voditi u Francusku. Međutim, u tome ga je pre dva meseca smrt sprečila. Nisam mogla ni da naslutim da će moj san ostvariti unuka - rekla nam je Biljana.

Blagoje Cekić (9) takođe je osvojio put u Diznilend. Rekao nam je da će otputovati krenuti s mamom, da je ljut na odrasle i da je sve što ima da kaže rekao u radu.

Kurir će i sutra objaviti dva nagrađena rada.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Pitanje je šta će se dalje dešavati ako nešto ozbiljno ne preduzmemo kao država protiv nasilja u porodici Vesna Stanojević, koordinatorka sigurne kuće

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!