Prikaži najnovije vesti
kurirovi pobednici, mi mali kažemo vama velikima
Mi mali kažemo vama velikima

Bako, vodim te u Diznilend!

Društvo 20

Tijana (9) na Kurirovom konkursu osvojila put u Pariz i odlučila da nani ispuni san i povede je u Francusku. Nagrađeni Blagoje ljut na odrasle

BEOGRAD - Hvala Kuriru!
Ovo su prve reči koje je po ulasku u našu redakciju izgovorila Tijana Jovičić (9), koja je među troje dobitnika puta u Diznilend na Kurirovom nagradnom konkursu „Mi mali kažemo vama velikima kakvu Srbiju želimo“. Njen rad najviše se dopao pesniku i članu žirija Ljubivoju Ršumoviću, što ju je obradovalo.

- Ršum je moj omiljeni pesnik, a Kurir su omiljene novine mojih roditelja - iskrena je Tijana, koja trenira kajak i osvojila je 18 medalja. Rekla nam je da će na putovanje povesti svoju nanu.

Njena baka Biljana rekla nam je da je devojčica odabrala baš nju za pratioca u Diznilend jer je Francuska bila i njen san.

- Suprug mi je obećao da će me voditi u Francusku. Međutim, u tome ga je pre dva meseca smrt sprečila. Nisam mogla ni da naslutim da će moj san ostvariti unuka - rekla nam je Biljana.

Blagoje Cekić (9) takođe je osvojio put u Diznilend. Rekao nam je da će otputovati krenuti s mamom, da je ljut na odrasle i da je sve što ima da kaže rekao u radu.

Kurir će i sutra objaviti dva nagrađena rada.

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir