BANE ĐOKIĆ: Nisam ja problem Tanje Savić nego njen muž Duško!
Foto: Pr

Prepucavanje starih saradnika

BANE ĐOKIĆ: Nisam ja problem Tanje Savić nego njen muž Duško!

Stars -
Ona nije loš čovek, ali je njen muž mnogo iskvario. Ona se njega plaši i ništa ne sme da uradi na svoju ruku, a da ne pita njega. Prisustvovao sam mnogim njihovim svađama, tučama i bilo mi je neprijatno zbog toga, rekao je Đokić

Bane Ðokić, koji je vodio Fejsbuk profil i Jutjub kanal Tanje Savić, tvrdi da nije istina da je prisvojio 5.000 evra sa tog muzičkog kanala, kako tvrdi pevačica i da je za sve nedaće u njenom životu kriv Duško, pevačicin .

Naime, Savićeva je, šokirana pričom koju je u javnost izneo Bane Ðokić, tvrdeći da je njen suprug Dušan tuče, vara i da se čak drogirao pred njim, rekla da je reč o osobi koja je opsednuta njenom porodicom i da se kaje što je dozvolila da joj takav neko vodi Fejsbuk profil i Jutjub kanal, od kojeg je prisvojio 5.000 evra. Međutim, Bane kategorički negira da je uzeo taj novac.

"To što je Tanja izjavila da sam joj ukrao 5.000 dolara za Jutjub kanal nije tačno jer taj novac pripada KVZ mjuziku. To je službedni kanal Grand produkcije. Tanju mnogo volim i krivo mi je što će propasti u životu u svakom smislu. Ona nije loš čovek, ali je njen muž mnogo iskvario. Ona se njega plaši i ništa ne sme da uradi na svoju ruku, a da ne pita njega. Prisustvovao sam mnogim njihovim svađama, tučama i bilo mi je neprijatno zbog toga. Zbog njega je zapostavila svoje roditelje koje mesecima nije videla. On joj je zabranio da im daje novac. Dušan na svom računu ima velike pare, ali neće da ih troši u Srbiji jer, kako kaže, ova zemlja ne zaslužuje njegov novac", rekao je Bane i dodao da je njoj pala cena na nastupima.

"U jedno, beogradskom klubu celu noć je radila za 600 evra, a ranije je mlatila debele pare. Tanja se sa roditeljima najviše svađala zbog kuće u Beogradu koju je kupila pre nekoliko godina. Kod njenih roditelja su stajali papiri jer su oni plaćali komunalije i vratili su ih joj zato što je ona dizala frku oko toga. Oni prvo nisu želeli da joj daju papire da ne bi prodali ili prokockali nekretninu jer su upućeni s njenim problemima u braku i želeli su da Tanja ima gde da ode ako se razvede. Mnogo znam stvari o Savićevoj, bolje da ne pričam", rekao je Đokić.

Više o ovome možete da pročitate u štampanom izdanju Kurira u petak, 23. janura.

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track