CURE INFORMACIJE IZ BELE KUĆE: Ko otkucava Trampove telefonske razgovore!
Foto: Profimedia

Traže krticu

CURE INFORMACIJE IZ BELE KUĆE: Ko otkucava Trampove telefonske razgovore!

Planeta -

Bela kuća istražuje pojavu u medijima detalja telefonskih razgovora američkog predsednika Donalda Trampa sa liderima Australije i Meksika, izjavio je u intervjuu za televiziju „Foks njuz“ portparol Bele kuće Šon Spajser.

„Predsednik je veoma ozbiljan u vezi sa ovim curenjima“, rekao je Spajser.

Ranije je list „Vašington post“ javio da telefonski razgovor Trampa i Malkoma Ternbula u subotu nije prošao baš glatko. Prema podacima različitih medija, koji su se pozivali na „informisane izvore“, Tramp je tokom razgovora pobesneo i prerano završio razgovor.

Kasnije je Ternbul izjavio da je razočaran što su detalji razgovora sa Trampom poznati javnosti. On je razgovor opisao kao „veoma iskren i otvoren“. On je takođe rekao da su „izveštaji da je predsednik spusio slušalicu netačni“ i da se razgovor završio „ljubazno“.„Hvala premijeru Australije što je rekao istinu o našem veoma ljubaznom razgovoru o kojem su lagali lažni mediji. Vrlo dobro!“, napisao je Tramp.

Mediji su, takođe, izvestili da je Tramp bio plahovit tokom telefonskog razgovora sa svojim meksičkim kolegom Enrikeom Penjom Nijetom.

(Sputnjik)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: Kurir TV: U ovim "čudovištima" se voze predsednici najvećih sila!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track