Beograd prajd: Dačić i Vučić da se izjasne o Palminom stavu

Društvo

Autor:

Istovremeno Marković treba da objasni javnosti kako je moguće da o trošku građana Srbije pravi hotel u Grčkoj u kojoj se godišnje održavaju dve "Parade ponosa", u Solunu i Atini, stoji u saopštenju "Beogrtad prajda"

gejevi, malinari, pridružite se, gej parada,

BEOGRAD - Organizacioni odbor Parade ponosa "Beograd prajd" pozvao je danas premijera Ivicu Dačića i prvog potpredsednika vlade Aleksandra Vučića da se izjasne o stavu lidera Jedinstvene Srbije Dragan Markovića Palme da će ta manifestacija biti otkazana iz bezbednosnih razloga.

"Beograd prajd" je u saopštenju pozvao Dačića i Vučića "da se izjasne povodom pretnji Markovića da će Ustav Srbije ponovo biti prekršen zabranom Prajda".

"Istovremeno Marković treba da objasni javnosti kako je moguće da o trošku građana Srbije pravi hotel u Grčkoj u kojoj se godišnje održavaju dve "Parade ponosa", u Solunu i Atini", dodaje se u saopštenju.

Marković je za TV Prva izjavio da će "Parada ponosa", zakazana za 6. oktobar u Beogradu, biti otkazana iz bezbednosnih razloga.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (7)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • LJUBICA

  LJUBICA

  Cim obave vaznije poslove izjasnice se i o tome.

  17 Odgovori 
 • alexei

  alexei

  O cemu treba da se izjasne? Da li da omoguce da se ruse i crkve usput.

  12 Odgovori 
 • Sasa kg

  Sasa kg

  Neka se oni izjasne gde ce da obezbede pare,investitose,strane ulagace,nova preduzeca i normalan zivot za svoje gradjane,pa kad sve to bude na Evropskom nivou,e onda ce se izjasniti i za vasu stvar. Mada ja mislim da vama pre treba misljenje nekog lekara,jer to sto vi pederi je bolest nikako normalna stvar.

  6 Odgovori 

Poslednji komentar

 • Dejan

  Dejan

  Kome bre Palma da objasni šta i gde pravi ? Šta zamišlja ta mala grupica koja hoda na dve noge i samim tim je zaštićena. I ništa više . A ako neko nekog ne prihvata neka se zamisli dobro.
  Kod Palme nema prolaza .

  2 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Hrvatska, koja „Oluju“ slavi kao državni praznik, nema nikakvo moralno pravo da Srbiji drži bilo kakve lekcije Sanda Rašković Ivić, predsednica DSS

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!