Prikaži najnovije vesti
Hitna pomoć
Težak udes

Beograđanin poginuo na autoputu kod Vladičinog Hana

Crna Hronika 6

Do udesa je došlo kada su se direktno sudarili "pežo 307" beogradskih tablica kojim je upravljao Dobrivoje Đorđević (71) i "mercedes" takođe sa beogradskom registracijom, kojim je upravljao Nemanja Pavlović (34)

VRANJE - U sudaru dva putnička automobila na autoputu Vranje- Leskovac kod tunela Manojle nedaleko od Vladičinog Hana juče po podne je poginuo Dobrivoje Đorđević (71) iz Beograda, potvrdio je portparol Policijske uprave u Vranju Dragan Stamenković.

Vozač drugog automobila zadobio je prelom šake.

Do udesa je došlo kada su se direktno sudarili "pežo 307" beogradskih tablica kojim je upravljao Đorđević i "mercedes" takođe sa beogradskom registracijom, kojim je upravljao Nemanja Pavlović (34) .

Uzrok udesa je nepoštovanje saobraćajnih propisa jednog ili oba vozača a nakon veštačenja znaće se tačno kako je doslo do direktnog sudara automobila.

Uviđaj na licu mesta su izvršili istražni sudija i tužilac Osnovnog suda u Vranju a zbog udesa put je bio zatvoren tri sata za autobuse i teretna vozila dok su putnički automobile preusmeravani na zaobilazne lokalne puteve.

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir