Težak udes

Beograđanin poginuo na autoputu kod Vladičinog Hana

Crna Hronika

Autor:

Do udesa je došlo kada su se direktno sudarili "pežo 307" beogradskih tablica kojim je upravljao Dobrivoje Đorđević (71) i "mercedes" takođe sa beogradskom registracijom, kojim je upravljao Nemanja Pavlović (34)

Hitna pomoć

VRANJE - U sudaru dva putnička automobila na autoputu Vranje- Leskovac kod tunela Manojle nedaleko od Vladičinog Hana juče po podne je poginuo Dobrivoje Đorđević (71) iz Beograda, potvrdio je portparol Policijske uprave u Vranju Dragan Stamenković.

Vozač drugog automobila zadobio je prelom šake.

Do udesa je došlo kada su se direktno sudarili "pežo 307" beogradskih tablica kojim je upravljao Đorđević i "mercedes" takođe sa beogradskom registracijom, kojim je upravljao Nemanja Pavlović (34) .

Uzrok udesa je nepoštovanje saobraćajnih propisa jednog ili oba vozača a nakon veštačenja znaće se tačno kako je doslo do direktnog sudara automobila.

Uviđaj na licu mesta su izvršili istražni sudija i tužilac Osnovnog suda u Vranju a zbog udesa put je bio zatvoren tri sata za autobuse i teretna vozila dok su putnički automobile preusmeravani na zaobilazne lokalne puteve.

>> Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir <<
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Starlete ne biraju sredstva, ali to ne znači ni da su ovi drugi sveci Zlatko Nikolić, kriminolog

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!

Testirajte novu verziju portala

Kurir Beta
Klikni ovde