BITKA OKO SINA: Seve traži izuzeće sudije, Milan da Aleksandar 7 dana bude s njim!

Nastavlja se borba za starateljstvo nad Aleksandrom

BITKA OKO SINA: Seve traži izuzeće sudije, Milan da Aleksandar 7 dana bude s njim!

Stars -
Biznismen u novoj tužbi protiv Severine zahteva da, umesto svakog drugog vikenda, dete bude s njim svake sedam dana svake druge nedelje

Severina Vučković i Milan Popović nastavljaju borbu na sudu zbog starateljstva nad njihovim trogodišnjim sinom Aleksandrom.Njih dvoje i dalje vode „rat“, a srpski biznismen ne želi da se pomiri sa odlukom da dete može kod njega da bude svakog drugog vikenda. Zbog toga je podneo novu tužbu. Milan traži pravduU njoj traži da mali Aleksandar bude sa njim sedam dana svake druge nedelje. Severina se sa tim nikako ne slaže, a situaciju je još više pogoršala odluka da postupak vodi sudija Marina Parac Garo, koja je vodila i prvi proces bivših partnera. Zato što je ona tada dosudila da Milan može biti s detetom četiri dana u nedelji, na šta je pevačica uložila žalbu, pa je odluka promenjena u svaki drugi vikend, Vučkovićeva sada zahteva izuzeće sudije. Severinini zastupnici su tražili i da o promeni sudije ne odlučuje Županijski sud već Vrhovni jer je njegova odluka konačna i osigurava jedinstvenu primenu zakona za sve, objavio je Večernji list.- Sud u Hrvatskoj je krajem marta prošle godine doneo presudu po kojoj Milan može da provodi osam dana mesečno sa naslednikom. Pevačica je uložila žalbu na presudu, pa je u julu sud reagovao tako što je smanjio broj dana koje Popović može da provede sa Aleksandrom. To njemu ne odgovara, ali se pridržavao te odluke. Ipak, sada je odlučio da ponovo potraži pravdu na sudu - priča izvor i nastavlja:Uplašena- Severina je svim silama pokušavala da dobije puno starateljstvo nad Aleksandrom, ali pošto se to nije dogodilo, ona insistira da sudija koja je vodila prvi proces bude izuzeta jer se plaši da će opet presuditi u Milanovu korist - završava izvor.Njihovo ročište će biti uskoro, i tada će se znati da li je Sevin zahtev uslišen, a Milan će morati mnogo da se bori kako bi povećao broj dana koje može da provede sa sinom.Tokom jučerašnjeg dana pokušali smo da stupimo u kontakt sa pevačicinim menadžerom Tomicom Petrovićem, kao i sa Popovićevim advokatom Ljubom Pavasovićem, ali oni nisu odgovarali na naše pozive i poruke.

Na moruSEVERINA UŽIVA U DUBAIJUSeverina Vučković otputovala je u Dubai, gde uživa u jednom od najluksuznijih hotela na svetu. Pevačica je na Fejsbuk profilu postavila fotografiju iz hola hotela, a tagovala se da boravi u predsedničkom apartmanu. Noć u ovom luksuznom smeštaju košta nekoliko hiljada dolara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track