Sve za ljubav

Bivši dečko Anu izlečio od alkohola!

Stars

Autor:

Crnogorski biznismen pomogao pevačici, s kojom je bio u vezi, da se reši poroka. Nije konzumirala alkohol poslednjih šest meseci

Ana Nikolić,

Zbogom, lolo, zbogom, alkoholo...
Ana Nikolić ostavila je dečka koji joj je pomogao da prevaziđe probleme koje je imala zbog alkohola! Crnogorski biznismen Dragan, njen već bivši verenik, mora sada da pomogne sebi jer, kako Kurir saznaje, ne može da se pomiri sa činjenicom da više nije sa ženom za koju se borio.

- Dragan je najzaslužniji za to što se Ana odrekla alkohola! Sve vreme njihovog zabavljanja insistirao je na tome da pevačica prestane da pije. Bio joj je ogromna podrška, a sad je ostao bez nje. Pored toga što joj je platio bolničko lečenje na jednoj privatnoj klinici, Dragan je često putovao s Anom i stalno je držao na oku. Trudio se da reši sve probleme koje je Ana imala, kako ona ne bi ponovo pala u iskušenje da posegne za čašicom. Koliko se njegova upornost isplatila, govori i činjenica da Nikolićeva poslednjih šest meseci uopšte nije konzumirala alkohol - kaže izvor Kurira.

Očigledno da je zgodna Paraćinka bila čvrsto odlučila da kaže zbogom alkoholu, samo da usput nije rekla zbogom i svom Draganu.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Ja nosim sat „festina“ od 100-200 evra, ali nemam ništa protiv da neko nosi skuplji ako je pošteno zaradio Zoran Babić, šef poslaničke grupe SNS

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!