BLOG UŽIVO, VIDEO Filip Kostić: Nema lakih protivnika, nadamo se pobedama
Foto: Saša Pavlić

NAJNOVIJE INFORMACIJE IZ SVETA SPORTA

BLOG UŽIVO, VIDEO Filip Kostić: Nema lakih protivnika, nadamo se pobedama

Fudbal -

Sve o sportskim dešavanjima na jednom mestu, najnovije informacije, rezultati, najave predstojećih događaja.

BEOGRAD - Dobrodošli na Kurir sport! Pratite najnovije vesti iz sveta sporta na jednom mestu

22:45 - Bokserska šampionka prihvatila izazov MMA prvakinjeTrenutno najbolja bokserska sveta, Norvežanka Sesilija Brekhus (Cecilia Braekhus) rekla je danas da joj se ispunio san da se bori u svojoj zemlji i rekla je da prihvata izazov brazilske MMA zvezde Kristijan Žustino da se bore u bokserskom ringu.Sesilija Brekhus, koja je poznata kao "Prva dama" boksa nokautirala je u subotu u Oslu svoju najveću rivalku An Sofi Matis iz Francuske i tako sačuvala šampionske pojaseve u velter kategoriji i potvrdila da je trenutno najbolja bokserka na svetu.Ona se godinama sa raznim norveškim bolitičarima borila da se ukine zabrana profesionalnog boksa u zemlji, uvedena još 1981. godine. Ta borba je urodila plodom krajem juna, tako da je "Prva dama" odmah zakazala odbranu titule u Oslu."Borila sam se širom Evrope, ali sam uvek sanjala da se borim u svojoj Norveškoj. Ovo mi mnogo znači, a posebno mi je drago kada sam u subotu videla koliko ljudi je došlo na meč. Cela nedelja pred borbu je zaista prevazišla moja očekivanja. Reakcija navijača i medija bila je neverovatna", rekla je Brekhus za specijalizovani sajt Boksingsin (BoxingScene).Borbu u hali uživo je gledalo više od 10.000 ljudi, dok je meč na televiziji pratilo više od milion. Norveška ima pet miliona stanovnika.Sesilija Brekhus ima 35 godina. Rodjena je u Kolumbiji, ali je norveški par usvojio kada je imala dve godine. Sa 14 je počela da se bavi kik boksom, a posle nekoliko šampionata prešla je prvo na amaterski, a onda i na profesionalni boks.Ona važi za najbolju bokserku na svetu i za jednu od najboljih borkinja u borilačkim sportovima.Brazilka Kris "Sajborg" Žustino, medjutim, važi za najopasniju ženu na svetu. Ona se bavi mešovitim borilačkim veštinama (MMA) i borbe dobija jako brzo.Žustino je više puta prozivala Brekhus da se bore u bokserskom ringu."Za 2017. planiram dve stvari: da se borim u SAD i da se borim protiv Kris 'Sajborg'. Toliko je bila glasna u pričama da hoće da se bori sa mnom u boks meču, da hoću da kažem da prihvatam", rekla je "Prva dama" boksa.

19:08 - Tounsend dobio poziv u reprezentaciju Engleske umesto SterlingaFudbaler Kristal Palasa Andros Taunsend dobio je danas poziv da se priključi reprezentaciji Engleske umesto napadača Mančester sitija Rahima Sterlinga koji je otpao sa spiska zbog povrede.Sterling je povredu zadobio na jučerašnjoj utakmici protiv Totenhema, a Mančester siti još uvek nije saopštio koliko će odsustvovati s terena.Taunsend, koji je letos prešao iz Njukasla u Kristal Palas za 13 miliona funti, za reprezntaciju Engleske odigrao je 11 utakmica i postigao tri gola.Engleska će 8. oktobra dočekati Maltu u drugom kolu Grupe F kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, dok će tri dana kasnije gostovati u Sloveniji.

18:34 - Peng eliminisala Venus s turnia u PekinguKineska teniserka Šuai Peng (223. na VTA) u prvom kolu turnira u Pekingu priredila je senzaciju pobedivši 6. nosioca Amerikanku Venus Vilijams 7:5, 6:1. Vlasnica trofeja Garbin Muguruza iz Španije jedna je od četiri igračice koje su se već plasirale u osminu finala, pobedom nad Kazahstankom Putincevom 6:2, 7:6 (5).

17:35 - CAS sutra odlučuje o žalbi ŠarapoveSud za sportsku arbitražu u Lozani (CAS) sutra će objaviti odluku na žalbu ruske teniserke Marije Šarapove protiv dvogodišnje suspenzije.Šaapova se žalila CAS-u na suspenziju Medjunarodne teniske federacije (ITF), koja je izrečena nakon što je otkriveno da je na OPtvorenom prvenstvu Australije bila pozitivna na lek meldonijum, koji je nepunih mesec dana pre toga stavljen na listu zabranjenih supstanci.ITF je odlučio da ona nije imala nameru da vara, ali da je napravila ozbiljan prekršaj. Šarapova je potvrdila da je uzela meldonijum pre meča u Australiji, ali da nije bila svesna da je lek zabranjen.Prvobitna suspenzija ističe u januaru 2018.

16:43 - Filip Kostić: Nema lakih protivnika, nadamo se pobedamaSrpski fudbaler Filip Kostić rekao je danas da reprezentaciju čekaju dve veoma bitne utakmice u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, u kojima se nada pobedama."Nijedan protivnik u grupi nije lak. Biće teško i u Moldaviji, ali ćemo dati maksimum i nadamo se pobedi. Očekuju nas dve teške utakmice. Ova nedelja je stvarno bitna za nas. Sve osim pobeda je neuspeh", rekao je Kostić novinarima u Staroj Pazovi.Prvi rival u oktobarskim utakmicama kvalifikacija za Svetsko prvenstvo biće Moldavija u četvrtak, a potom Austrija u nedelju.Srbija je na početku kvalifikacija prošlog meseca igrala nerešeno sa Irskom, a Kostić je zadovoljan bodom."Bodom možemo da budemo zadovoljni. U toj utakmici smo morali da se adaptiramo i uigravamo i mislim da će sve biti bolje u nastavku", kazao je Kostić.Krilni fudbaler Hamburga je bio strelac u duelu sa Irskom, a kako je rekao, potrudiće se da to ponovi i u narednim utakmicama.Posle utakmice protiv Moldavije, Srbija će se 9. oktobra sastati sa Austrijom, reprezentacijom koju Kostić dobro poznaje."Austrija je bila dobra u prošlim kvalifikacijama, poznajem tu ekipu. Prošle sezone sam igrao u Štutgartu sa Florijanom Klajnom i Martinom Harnikom, koji su jako dobri igrači", rekao je Kostić.Srbija će u četvrtak gostovati Moldaviji u Kišinjevu, a potom će tri dana kasnije u Beogradu dočekati Austriju.

15:49 - Težak žreb za vaterpolise Zvezde u Ligi šampiona Žrebom u Nionu određeni su sastavi grupa u drugoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona.Jedini srpski predstavnik Srbije u kvalifikacijama, ekipa Crvene zvezde, ima jako težak zadatak, pošto je u grupi sa italijanskom Brešom, mađarskim OSC-om i ruskim Sintezom.Sva tri protivnika u ovom trenutku su kvalitetnija od 'crveno-belih', a Zvezda će u Italiji pokušati da zauzme treće mesto i takmičenje nastavi u Kupu Evrope.Mečevi su na programu od 14. do 16. oktobra. Druga runda kvalifikacija za Ligu šampiona: Grupa E (Eger): Eger, Marselj, Sport Menadžment, Mornar Split, Grupa F (Breša): Breša, Crvena zvezda, OSC, Sintez, Grupa G (Herceg Novi): Jadran, Vuljagmeni, Duizburg, Hanover.Grupa H (Rijeka): Primorje, Sabadelj, Oradea, Steaua.

15:00 - Svonsi otpustio Gvidolina, novi trener Bob BredliFudbalski klub Svonsi otpustio je trenera Frančeska Gvidolina i na njegovo mesto postavio je Amerikanca Boba Bredlija. Posle sedam utakmica Svonsi je 17. na tabeli Premijer lige sa samo jednom pobedom i to u prvom kolu. To je najgori start Svonsija u ligi u poslednjih 25 godina, sa samo četiri boda u prvih sedam utakmica, zbog čega je ekipa samo jedno mesto iznad zone ispadanja. Gvidolin je u januaru potpisao šestomesečni ugovor, kada je zamenio Garija Monka i predvodio je ekipu do 12. mesta u ligi. On je u maju potpisao dvogodišnji ugovor, ali je otpušten posle sedam utakmica u ovoj sezoni. "Razočarani smo što se rastajemo sa Frančeskom. Pružili smo mu priliku posle rezultata iz prošle sezone. Nažalost, nismo mogli da nastavimo sa rezultatima iz prošle sezone i mislili smo da nam je potrebna promena što pre, kako bismo krenuli napred na pozitivan način. Zahvalni smo Frančesku i njegovim saradnicima na uslugama i želimo im sve najbolje u budućnosti", naveo je predsednik Svonsija Hju Dženkins. Novi trener Svonsija je bivši selektor reprezentacije SAD Bob Bredli, koji je postao prvi američki trener u Premijer ligi. "On je veoma cenjen kao trener i ima veliko iskustvo na medjunarodnoj i domaćoj sceni. Nikada nije lako menjati trenere, ali nadamo se dugoročnoj saradnji i uveren sam da će Bob stabilizati stvari, na terenu i van njega", navodi se u saopštenju. Osim nekolicine američkih klubova pedesetosmogodišnji Bredli je predvodio Avr, Stabek i reprezentaciju Egipta. On će debitovati u utakmici protiv Arsenala, 15. oktobra u Londonu.

14:12 - Ivanović: Moldaviju moramo da pobedimoKapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović rekao je danas da je njegova ekipa favorit u predstojećoj kvalifikacionoj utakmici i da Moldavija mora da se pobedi. "Favoriti smo protiv Moldavije i moramo da pobedimo. Ako odigramo na nivou na kom možemo, to će nam dati samopouzdanje za ostatak kvalifikacija. Veoma je bitno da od početka do kraja igramo na pravom nivou", rekao je Ivanović. Srbija je nerešenim rezultatom počela kvalifikacije za Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji, a sada joj slede utakmice sa Moldavijom u gostima i Austrijom u Beogradu. Po oceni Ivanovića, predstojeći susreti su specifični. "Ove dve utakmice su veoma blizu jedna drugoj i bod protiv Irske može da ima veliku važnost i može da se računa u nastavku jedino ako pobedimo Moldaviju. Naše misli su koncentrisane samo na Moldaviju, treba nam pobeda. Potrebno je da iz svake utakmice uzimamo bodove", kazao je Ivanović. On je ocenio da više nema malih i velikih protivnika. "Mali ili veliki protivnici su samo na papiru. Na reprezentativnom nivou svi imaju neki svoj kvalitet i kartu na kojoj igraju. Već sam rekao, ko bude pobedjivao Moldaviju i Gruziju može da računa na plasman iz ove naše kvalifikacione grupe", naveo je odbrambeni fudbaler Čelsija. Prema njegovim rečima, posle oktobarskih utakmica ništa neće biti rešeno, već da rasplet očekuje za godinu dana."Ciklus je veoma dug. Okotobar sledeće godine treba da nam bude presudan i da tada odlučujemo o plasmanu. Do tada ima mnogo i iz ove godine treba da izadjemo bolji i napravimo bazu na koju ćemo da nadoknađujemo svaku sledeću utakmicu", rekao je Ivanović. Takođe, istakao je da će eventalna pobeda nad Moldavijom biti veoma važna za samopouzdanje i pre svega atmosferu pred duel sa Austrijom, koji će se igrati tri dana kasnije.Srbija će u četvrtak, 6. oktobra gostovati Moldaviji u Kišinjevu, a potom će tri dana kasnije na stadionu Crvene zvezde dočekati Austriju.

Branislav Ivanović, foto: Dado Đilas
Branislav Ivanović, foto: Dado Đilas

13:51 - Tadić i Maksimović: U glavama samo pobeda u MoldavijiSrpski fudbaleri Dušan Tadić i Nikola Maksimović poručili su da maksimalno ozbiljno shvataju utakmicu sa Moldavijom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo i dodali da sigurno neće potceniti rivala. "Trenutno nam je najbitnija utakmica sa Moldavijom i ona je jedina u fokusu. Nezgodni su, a kada gube ne bude to lako... Za nas nema lakih protivnika, ali potrudićemo se da olakšamo sami sebi posao. Nadam se da ćemi osvojiti tri boda i onda razmišljati o Austriji", rekao je Tadić novinarima u Staroj Pazovi.On je istakao da još uvek žali da pobedom protiv Republike Irske, jer smatra da je remi nepravedan ishod."Dobili smo na samopouzdanju, igrali dobro i ispunili sve zahteve selektora. Zaslužili smo da pobedimo, ali nismo uspeli, nadam se da će sada rezultat da prati igru".Tadić veruje da pristup utakmici u Kišinjevu neće biti isti kao često ranije protiv "malih" rivala."Imali smo u prošlosti problema sa autsajderima, ali mislim da se to neće desiti. Maksimalno ozbiljno shvatićemo utakmicu", kazao je vezista Sautemptona.Povratnik u državni tim Nikola Maksimović rekao je da niko neće potceniti Moldaviju."Kada se sve pogleda ništa sem pobede nam ne igra. Isto tako neće biti lako, ne možemo unapred da računamo na trijumf. Zzelimo da damo maksimum, ostvarimo tri boda i rasterećeniji dočekamo Austriju".Maksimović je izjavio da ne oseća dodatni pritisak nakon što je prelaskom u Napoli za 29 miliona evra postao najskuplji srpski fudbaler u istoriji."Nemam pritisak, najbitnije je da sam potpisao za Napoli, čija sam želja bio prethodna tri prelazna roka. Hteo sam samo u Napilj, dobro organizovan klub, koji igra Ligu šampiona. Ssto se tiče cifara, do pre nedelju dana nisam ni znao cenu, ali to mi ne stvara pritisak. Igraću najbolje što mogu", zaključio je Maksimović.

13:39 - Sautgejt: Runi ostaje kapiten EngleskePrivremeni selektor fudbalske reprezentacije Engleske Garet Sautgejt rekao je danas da je za njega bila jednostavna odluka da zadrži Vejna Runija za kapitena državnog tima.Sautgejt je prošle nedelje preuzeo tim, posle odlaska Sema Olerdajsa i velikog skandala oko zaobilaženja pravila Fudbalskog saveza Engleske. "Ono što sam video i posle razgovora sa stručnim štabom, Runi je izvanredan vodja tima. Najvažnija stvar u ovom trenutku je vodja tima, a na terenu i van njega Vejn je pokazao da je sazreo u vodju. On je bio zaista impresivan i nisam se dvoumio da ga zadržim za kapitena", rekao je Sautgejt, preneli su britanski mediji.Runi je izgubio mesto u prvom timu Mančester junajteda, ali je trener te ekipe Žoze Morinjo rekao da će uprkos tome napadač ostati kapiten kluba.Sautgejt će predvoditi ekipu u predstojećim utakmicama u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, protiv Malte na Vembliju u subotu i protiv Slovenije tri dana kasnije. Takodje, biće trener ekipe i u utakmici protiv Škotske u kvalifikacijama i prijateljskom meču protiv Španije. Sautgejt je naveo da je razgovarao sa bivšim selektorom."Isključio sam se iz bilo kakvih komentara i uživao sam u tome. Možda je to put napretka. Jasno je da svaki tim na visokom nivou mora da igra pod pritiskom. Radio sam sa većinom ovih igrača i znam kakav im je potencijal. Ono što se desilo letos na Evropskom prvenstvu je neuspeh samo ako iz njega igrači ne izvuku pouke, a to dolazi s godinama i iskustvom", rekao je Sautgejt. On je saopštio spisak igrača za predstojeće utakmice, medju kojima su i fudbaleri Mančester junajteda Džesi Lingard i Markus Rašford. Vratio je u tim i fudbalera Arsenala Aleksa Okslejda-Čembrlena, kao i Glena Džonsona iz Stouka.

Vejn Runi, foto: Reuters
Vejn Runi, foto: Reuters

Na spisku su golmani: Frejzer Foster (Sautempton), Džo Hart (Torino) i Tom Hiton (Barnli). Odbrambeni igrači: Rajan Bertran (Sautempton), Gari Kejhil (Čelsi), Fil Jagelka (Everton), Glen Džonson (Stouk), Deni Rouz (Totenhem), Kris Smoling (Mančester junajted), Džon Stons (Mančester siti) i Kajl Voker (Totenhem). Fudbaleri sredine terena: Erik Dajer (Totenhem), Džordan Henderson (Liverpul), Aleks Okslejd-Čembrlen (Arsenal, Mičel Antonio (Vest Hem), Džesi Lingard (Mančester junajted), Rahim Sterling (Mančester siti), Teo Volkot (Arsenal) i Dele Ali (Totenhem). Napadači: Vejn Runi (Mančester junajted), Markus Rašford (Mančester junajted), Danijel Staridž (Liverpul) i Džejmi Vardi (Lester).

Engleska je kvalifikacije za Mundijal u Rusiji počela pobedom protiv Slovačke od 1:0 i to je bila jedina utakmica Sema Alardajsa na klupi reprezentacije.

12:55 - Olerdajs odlazi u MLS liguSmenjeni selektor fudbalske reprezentacije Engleske Sem Olerdajs mogao bi da nastavi karijeru u SAD, u nekom od klubova MLS lige. Iskusni strucnjak je posle samo 76 dana na funkciji selektora morao da podnese ostavku, pošto se našao u središtu korupcijskog skandala zbog optužbi da je menadžerima nudio savete oko transfera fudbalera i zauzvrat dobio 400.000 funti, kako bi oni izbegli "pravilo treće strane". On je tokom karijere vodio Bolton, Njukasl, Blekburn, Vest Hem i Sanderlend.

Sem Olerdajs, foto: Reuters
Sem Olerdajs, foto: Reuters

12:13 - Košarkaš Zadra Marinković MVP prvog kola Jadranske ligeKošarkaš Zadra Ivan Marinković najkorisniji je igrač (MVP) prvog kola Jadranske lige. Marnković je prošlog petka sa 32 poena i osam skokova predvodio svoj tim do pobede protiv FMP (78:76). On je za 38 minuta na terenu imao indeks uspešnosti 41. Kako se navodi, osim Marinkovića, u prvom kolu su se istakli košarkaš Budućnosti Markus Vilijams sa 11 asistencija, kao i Skoti Hopson iz Cedevite i Rade Zagorac iz Mege, koji su bili najbolji "kradljivci" sa po četiri ukradene lopte.

11:35 - Leonardo i Božinov: Pobeda važnija od gola, cilj je prvo mestoFudbaleri Partizana Leonardo, Uroš Đurđević i Valeri Božinov, strelci u pobedi protiv Mladosti iz Lučana (3:1) ističu da se ekipa neće zaustaviti na pet uzastopnih prvenstvenih pobeda i da želi borbu za prvo mesto. "Ako mislite da ste sve postigli i dostigli vrhunac, onda ćete samo stagnirati. Ja se trudim da svakim danom budem u što boljoj fizičkoj spremi. Drago mi je da dajem golove, jer ništa ne vredi ako niste fizički spremni i golovi vas mimoilaze. Važno je samo da Partizan pobeđuje", izjavio je Leonardo, koji je na trećem uzastopnom meču bio strelac. Prvenstveni prvenac ove sezone postigao je Uroš Đurđević, što će mu, kako je rekao, mnogo značiti za nastavak sezone, ali i da zaboravi veliki promašaj protiv Metalca u prethodnom kolu. "Moram da nastavim kontinuitet, da se golovima dokazujem u svakoj utakmici. Sličnu situaciju imao sam i na debiju protiv Rada, ali sam loše odreagovao. Polako stvari dolaze na svoje mesto i kroz još žešći rad, biću sigurno sve efikasniji. Samo da me zdravlje posluži", rekao je Đurđević. Bugarin Valerij Božinov, koji se pogotkom vratio na teren posle pauze zbog povrede, ne kriej da crno-beli žele prvo emsto. "Nismo zadovoljni pozicijom na tabeli, jer Partizan mora da bude lider. Čeka nas još mnogo posla, a pauzu ćemo iskoristiti za dodatno uigravanje. Raduje me i utakmica sa bratskim PAOK-om u subotu i pozivam navijače da dođu u što većem broju. Biće to pravi fudbalski spektakl", porucio je Božinov.

10:54 - Le Talek: Želimo sve pobede do kraja jesenjeg delaFudbaler Crvene zvezde Damijan Le Talek rekao je da do kraja jesenjeg dela sezone crveno-beli žele da ostvare sve pobede kako bi sigurno ostali na prvom mestu na tabeli. Francuski univerzalac bio je strelac u jučerašnjoj pobedi nad Javorom (4:2) u Ivanjici, kada je lopta posle njegovog udarca pogodila protivničkog igrača i skrenula u mrežu. "Uopšte nije bilo lako, teško je bilo igrati fudbal na onakvom terenu. Igrači Javora su se dobro branili velikim delom meča. Ipak, mi smo kontrolisali igru sve vreme, imali smo inicijativu i uspeli da upišemo nova tri boda. Gol koji sam postigao je fantastičan, rekao sam odmah da mi je to najbolji pogodak u karijeri", našalio se Le Talek. On je dodao da je imao mnogo sreće kod gola, ali i istakao da je mu drago što je postigao drugi pogodak ove sezone. "Pokušao sam jače da šutnem i već sam loptu video u golmanovim rukama. Na moju sreću ipak je ušla u gol i jako mi je drago zbog toga", poručio je Le Talek. Crveno-beli su na reprezentativnu pauzu otišli sa dva boda više od drugoplasirane Vojvodine i šest u odnosu Partizan. "Posle pauze možete od nas da očekujete pobede. Želimo da pobedimo svaku utakmicu do kraja jesenjeg dela i ostanemo prvi. Dobro će nam doći da se malo odmorimo i priremimo za predstojeće izazove", zaključio je Le Talek.Fudbaleri Crvene zvezde posle pauze dočekuju Čukarički u 12. kolu Superlige Srbije.

Damijan Le Talek, foto: Dado Đilas
Damijan Le Talek, foto: Dado Đilas

09:22 - Aston Vila smenila Di Matea posle samo 124 danaItalijanski stručnjak Roberto Di Mateo dobio je otkaz u Aston Vili nakon samo 124 dana na funkciji menadžera. Čelnici ekipe koja je prošle sezone ispala iz Premijer lige i ima ambicju da se ekspresno vrati u elitno društvu nikako nisu mogli da budu zadovoljni samo jednom pobedom na 11 utakmica i razočaravajućom 19. pozicijom. Kao kandidati za novog menadžera figuriraju Stiv Brus i Mik Mekarti. Di Mateo, nekadašnji italijanski reprezentativac i fudbaler Lacija i Čelsija, kao trener radio je u Milton Kejns Donsu, Vest Bromviču, Čelsiju, sa kojim je osvojio Ligu šampiona i FA kupu, kao i u Šalkeu.

Roberto di Mateo, foto: Profimedia
Roberto di Mateo, foto: Profimedia

08:05 - Selta pobedila BarselonuFudbaleri Selte pobedili su na svom terenu šampiona Španije, Barselonu, sa 4:3 u poslednjoj utakmici sedmog kola Primere. Selta je do trijumfa nad šampionom Španije došla najviše zahvaljujući greškama odbrane Katalanoca, ali i dobrom i organizovanom igrom u prvom poluvremenu. Domaćin je u 22. minutu stigao do prednosti golom Pionea Sista, koji je posle odlične asistencije Jaga Aspasa savladao Marka-Andrea ter Štegena. Aspas je u 31. minutu posle odličnog prodora povisio na 2:0, da bi samo dva minuta kasnije autogolom Žeremija Matjea koji je nespretno reagovao, Selta vodila s 3:0. Trener Barselone Luis Enrike je na poluvremenu u igru uveo Andresa Inijestu, pa su Katalonci posle manje od 20 minuta igre prišli na gol zaostatka. ;Djerar Pike je u 58. minutu nadskočio odbranu Selte i smanjio zaostatak, da bi potom Nejmar u 64. smanjio na 2:3. Nastavila je Barselona ofanzivnu igru, ali je posle lošeg ispucavanja Ter Štegena u 77. minutu Selta povela sa 4:2. Golman Barselone je u želji da doda loptu na bok jednom saigraču na petercu pogodio Pabla Ernandesa od kog se lopta odbila u mrežu. Barselona je u 87. minutu preko Pikea postavila konačnih 3:4.

08:00 - VESTI KOJE SU OBELEŽILE PRETHODNI DAN MOŽETE PROČITATI OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track