Analiza rada

Božović: Ministri SNS na proveri, ali i ostali

Politika

Autor:

Imamo pravo da pitamo i koalicione partnere šta su oni uradili, kaže državni sekretar MUP

vladimir božović, božidar vučurević,

BEOGRAD - Državni sekretar u MUP Srbije Vladimir Božović izjavio je da će Glavni odbor Srpske napredne stranke na sednici koja će biti održana uskoro, analizirati učinak svojih članova u Vladi Srbije, ali i ostalih članova koji dolaze iz stranaka koalicije, te da će nakon toga odlučivati o rekonstrukciji i drugim političkim pitanjima.

Božović, koji je i član GO naprednjaka, izjavio je da su svi ministri, državni sekretari i lica postavljena ispred SNS podnela izveštaj predsedniku stranke i da se očekuje da uskoro Glavni odbor analizirati njihov rad svih koji su ispred SNS u vladi.

"Ali, moći ćemo, takođe, da analiziramo rad i svih drugih ministra i postavljenih lica iz naših koalicionih partnerskih stranaka, jer smatramo da nije dobro da se stiče utisak u javnosti da će se samo raspravlajti o odgovornosti ministara ili državnih sekretara iz redova SNS. Nama je cilj i želja da se raspravlja o odgovornosti svih, bez obzira na partijsku stranačku ili bilo koju drugu pripadnost", rekao je Božović.

Na pitanje da li to znači da će se u analizi rada vlade dotaći i svojih koalicionih partnera i da li će im preneti čime nisu zadovoljni, Božović kaže da će to svakako biti jedan od zaključaka GO.

"Taj zaključak naš predsednik će, siguran sam, izneti u vladi uz želju da se poštuju stavovi najveće političke stranke u Srbiji. Da ne bude samo da je najveća kada je reč o odgovornosti, već da imamo pravo da pitamo i koalicione partnere šta su oni uradili", kazao je Božović dodajući da se Aleksandar Vučić i SNS na takav način "bore protiv beznađa u Srbiji i stvaraju nadu i osnov da naša deca žive bolje od nas".

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Potrebno je da se uspostave jasni mehanizmi za kontrolu porekla imovine Ivica Dačić, šef SPS

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!