Analiza rada

Božović: Ministri SNS na proveri, ali i ostali

Politika

Autor:

Imamo pravo da pitamo i koalicione partnere šta su oni uradili, kaže državni sekretar MUP

vladimir božović, božidar vučurević,

BEOGRAD - Državni sekretar u MUP Srbije Vladimir Božović izjavio je da će Glavni odbor Srpske napredne stranke na sednici koja će biti održana uskoro, analizirati učinak svojih članova u Vladi Srbije, ali i ostalih članova koji dolaze iz stranaka koalicije, te da će nakon toga odlučivati o rekonstrukciji i drugim političkim pitanjima.

Božović, koji je i član GO naprednjaka, izjavio je da su svi ministri, državni sekretari i lica postavljena ispred SNS podnela izveštaj predsedniku stranke i da se očekuje da uskoro Glavni odbor analizirati njihov rad svih koji su ispred SNS u vladi.

"Ali, moći ćemo, takođe, da analiziramo rad i svih drugih ministra i postavljenih lica iz naših koalicionih partnerskih stranaka, jer smatramo da nije dobro da se stiče utisak u javnosti da će se samo raspravlajti o odgovornosti ministara ili državnih sekretara iz redova SNS. Nama je cilj i želja da se raspravlja o odgovornosti svih, bez obzira na partijsku stranačku ili bilo koju drugu pripadnost", rekao je Božović.

Na pitanje da li to znači da će se u analizi rada vlade dotaći i svojih koalicionih partnera i da li će im preneti čime nisu zadovoljni, Božović kaže da će to svakako biti jedan od zaključaka GO.

"Taj zaključak naš predsednik će, siguran sam, izneti u vladi uz želju da se poštuju stavovi najveće političke stranke u Srbiji. Da ne bude samo da je najveća kada je reč o odgovornosti, već da imamo pravo da pitamo i koalicione partnere šta su oni uradili", kazao je Božović dodajući da se Aleksandar Vučić i SNS na takav način "bore protiv beznađa u Srbiji i stvaraju nadu i osnov da naša deca žive bolje od nas".

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (7)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Pa neka bude za primer

  Pa neka bude za primer

  Gospodin Bozovic,i povratak u dane njegovog studiranja i raspodele studentskih kreveta?ajde vlado castiti rechi nesto o tome

  21 Odgovori 
 • ANA

  ANA

  A jos kad nam Crnogorci uvode red u Srbiji ( Bozovic Crnogorac),ne znam u kojoj stranci bio pre SNP?

  18 Odgovori 
 • ali koka

  ali koka

  Čime li ovaj zasluži da se pita za nešto?Oj Srbijo mila mati!

  16 Odgovori 

Poslednji komentar

 • salas022

  salas022

  Da nam prvi podpredsednik vlade nije takav kakav jeste, malo sutra bi se vršile provere! G-din Vučić je za primer svima, po svojoj pravičnosti i beskompromisnosti. Čovek koji se uhvatio u koštac sa najgorim delom posla. Podrška g-dinu Vučiću!

  2 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Prete mojoj deci, ljudima s kojima sam najbliži, i sve to može da se pretvori u nešto mnogo ozbiljnije Bruno Vekarić zamenik tužioca za ratne zločine

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!