BRAŠANAC: Pobediće ekipa koja agresivnije počne derbi!
Foto: Saša Pavlić

Pobeda za samopouzdanje

BRAŠANAC: Pobediće ekipa koja agresivnije počne derbi!

Fudbal -
Fudbaler Partizana Darko Brašanac rekao je da će ekipa koja agresivnije udje u predstojeći "večiti derbi" verovatno i slaviti na kraju i dodao da bi trijumf protiv Crvene zvezde mnogo značio crno-belima.

"U derbijima koje sam ja igrao, ekipa koja je agresivnije ušla u utakmicu je i pobedjivala uglavnom. Taj početak odredi dalji tok utakmice... Pobeda u derbiju može mnogo da nam donese u smislu samopouzdanja, da od te utakmice krenemo u seriju pobedu i da ona što više traje", rekao je Brašanac agenciji Beta.

Fudbaleri Partizana sutra dočekuju Crvenu zvezdu u utakmici 24. kola Super lige Srbije. Jubilarni 150. "večiti derbi" crno-beli dočekuju na četvrtom mestu na tabeli sa 36 bodova, odnosno sa čak 29 bodova manje od prvoplasirane Zvezde. Zvezda je u seriji od 20 uzastopnih pobeda u domaćem šampionatu, dok je Partizan prolećni deo prvenstva otvorio porazom od OFK Beograda.

"Nismo lepo počeli, ali moram da kažem i da smo imali nekih kadrovskih problema. Ekipa koja je uigravana na pripremama nije bila ona ekipa na Vračaru, falilo nam je tri-četiri igrača...", rekao je Brašanac.

"Ne može taj poraz negativno da utiče na nas pred derbi, jedino može da utiče u smislu da se još više stegnemo, da još bolje radimo i da ličimo na tim", dodao je on.

Utakmica izmedju Partizana i Zvezde igra se sutra od 17.00 na stadionu u Humskoj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track