Majka znala?!

Brat je silovao, nosi njegovo dete?!

Crna Hronika

Autor:

Nije baš sigurno da je dete čije nosi bratovljevo jer je u vreme zlostavljanja bila u vezi i sa starijim muškarcem

 trudnica, stomak, heroin, sankt peterburg,

ZAGREB - Mladić (23) iz Zagreba duže vreme je silovao maloletnu sestru (15), koja je u međuvremenu i zatrudnela. Uhapšen je u ponedeljak i određen mu je jednomesečni pritvor.

Nesrećna devojka je pobegla od kuće, ali je pronađena u jednom primorskom gradu. Izjavila je da nije mogla da podnese seksualno zlostavljanje brata, koje je trajalo godinu dana. Navodno je za silovanja znala majka, ali nije želela da joj pomogne. Policiji je navodno rekla i da joj je majka skakalo po stomaku kako bi izgubila bebu. Devojčica je trudna tri i po meseca, piše Večernji list.

Međutim, nije baš sigurno da je dete čije nosi bratovljevo jer je u vreme zlostavljanja bila u vezi sa muškarcem (32). Njen dečko navodno je zatekao devojku i njenog brata u automobilu gole, ali nije to prijavio policiji i sam ne zna zašto. Ako se ustanovi da je i on imao polni odnos s maloletnom devojkom, mogao bi da odgovara.

>> Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir <<
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Sve Dinkićeve afere bilo bi lako procesuirati, ali nemoguće je jer on ima podršku u delovima pravosuđa i vlasti Dušan Janjić, analitičar

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!

Testirajte novu verziju portala

Kurir Beta
Klikni ovde