Brena lije suze za Stefanom!

Teško joj je

Brena lije suze za Stefanom!

Stars -
Folk zvezda teško podnosi to što je njen sin pre desetak dana otputovao u Majami, gde će studirati na prestižnom univerzitetu „Beri“

Rasplakao mamu.Stefan, sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića, pre desetak dana otišao je u Majami, gde će studirati na univerzitetu „Beri“. On je završio Britansku internacionalnu školu u Beogradu, a onda pauzirao godinu dana, jer nije bio spreman da se odvoji od roditelja i preseli se u Ameriku.Kako Kurir saznaje, Brena se pre nekoliko dana isplakala prijatelju i rekla da je teško podnela odlazak sina.- Stefan je već deset dana u Majamiju. Boba je putovao s njim kako bi izabrali najbolji koledž. Aplicirao je na nekoliko univerziteta, ali na kraju se odlučio za biznis koledž - jecajući je pričala Brena.Otkako je Stefan otputovao u Ameriku, vlasnica „Granda“ se rasplače na sam pomen njegovog imena. Razdvojenost joj teže pada jer zbog bolesti ne može da ga poseti.- Kada navikneš da se budiš s decom, nije lako pošto odu od kuće. Teško mi je, ali preživeću. Trudim se da budem jaka. Želim da odem kod njega, ali ne smem. Još sam pod terapijom. Stalno mi se plače. Majka će ga kad-tad posetiti - naglasila je folk zvezda u razgovoru s prijateljem.Pozvali smo Lepu Brenu za izjavu, ali bila je nedostupna do zaključenja ovog broja.

Filip čuva brata!O Stefanu će u prvo vreme brinuti stariji brat Filip, s kojim će živeti u porodičnoj vili u Majamiju. Osim što će motriti na brata, Filip će razmotriti i ponude za posao koje je dobio. Ukoliko prihvati neku, preseliće se u Njujork. Dok Brena ne ozdravi, sinove će obilaziti Boba, koji mnogo bolje podnosi razdvojenost od Stefana nego njegova žena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track