Brena se sprema za doček 2013. godine

Stars

Folk zvezda u TC „Ušće“ isprobala pantalone od 6.000 dinara i džemper od 4.000 dinara, koje bi možda nosila za Novu godinu

Lepa Brena,

Bez kompleksa!
Lepa Brena juče po podne bila u šopingu u TC „Ušće“, gde je u jednoj radnji isprobala šljašteće pantalone od 6.000 dinara i džemper od 4.000 dinara, ali i merkala crnu providnu košulju!

Paparaco Kurira se, kao i obično, našao u pravom trenutku na pravom mestu i ovekovečio kako se folk zvezda sprema za doček 2013. godine, koji će pevajući proslaviti u „Geneks impuls holu“!

- Brenin suprug Boba je sve organizovao, a to će biti jedno gala veče, uz obilje hrane i pića... Sve će to zadovoljiti i najprefinjenije ukuse, a pored Brene u novogodišnjoj noći nastupiće Nenad Cvijetić i Boris Režak - saznaje Kurir.

Ono što je takođe zanimljivo jeste da će se dva dana pre Nove godine, odnosno 29. i 30. decembra, na istom mestu održati svojevrsno zagrevanje, a goste će zabavljati Mira Aleksić, Ivana Pavković, Mišel Gvozdenović, Milenijum bend, trubači, Blek pantersi, Slobodan Vasić i Vanja Mijatović.

(M. V.)

Lepa Brena juče u TC „Ušće“ zoom Lepa Brena juče u TC „Ušće“
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (7)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • mirella

  mirella

  Pa zato žena i ima svega i svačega, jer nema kompleks da se zna u javnosti da garderoba koju kupuje nema još jednu nulu na kraju cene. I zato svaka joj čast. A ne kao neke paćenice sa estrade, te ovo ovoliko, te ono onoliko. Ko ume bez kompleksa, a javna je ličnost izložena pritiscima, da raspolaže svojim parama onako kako smatra da je pame ... više tno, treba da ima još i više. Brena je pravo dete Titinog doba, kada se dinar dva puta merio pre trošenja, i što je najvažnije takva je i ostala, nije joj slava udarila u glavu. I da nije slavna ona bi otišla u TC Ušće i kupla te iste pantalone i taj isti džemper.

  9 Odgovori 
 • Maks

  Maks

  Normalna i jednostavna zena ! Zato i moze da bude na vrhu tolike godine :) Veliki pozdrav!!!

  3 Odgovori 
 • Jelena

  Jelena

  Pantalone od skoro 100 dolara I bluza od 50.Pa, to je za neke nase kvazi pjevaljke sica.Breno, skromna si.

  1 Odgovori 

Poslednji komentar

 • Jelena

  Jelena

  Pantalone od skoro 100 dolara I bluza od 50.Pa, to je za neke nase kvazi pjevaljke sica.Breno, skromna si.

  1 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Nikada nećemo uvesti sankcije Rusiji, niti razmatramo tu mogućnost Slavenko Terzić ambasador Srbije u Rusiji

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!