Prikaži najnovije vesti
Lepa Brena,

Brena se sprema za doček 2013. godine

Stars 9

Folk zvezda u TC „Ušće“ isprobala pantalone od 6.000 dinara i džemper od 4.000 dinara, koje bi možda nosila za Novu godinu

Bez kompleksa!
Lepa Brena juče po podne bila u šopingu u TC „Ušće“, gde je u jednoj radnji isprobala šljašteće pantalone od 6.000 dinara i džemper od 4.000 dinara, ali i merkala crnu providnu košulju!

Paparaco Kurira se, kao i obično, našao u pravom trenutku na pravom mestu i ovekovečio kako se folk zvezda sprema za doček 2013. godine, koji će pevajući proslaviti u „Geneks impuls holu“!

- Brenin suprug Boba je sve organizovao, a to će biti jedno gala veče, uz obilje hrane i pića... Sve će to zadovoljiti i najprefinjenije ukuse, a pored Brene u novogodišnjoj noći nastupiće Nenad Cvijetić i Boris Režak - saznaje Kurir.

Ono što je takođe zanimljivo jeste da će se dva dana pre Nove godine, odnosno 29. i 30. decembra, na istom mestu održati svojevrsno zagrevanje, a goste će zabavljati Mira Aleksić, Ivana Pavković, Mišel Gvozdenović, Milenijum bend, trubači, Blek pantersi, Slobodan Vasić i Vanja Mijatović.

(M. V.)

Lepa Brena juče u TC „Ušće“ zoom Lepa Brena juče u TC „Ušće“
Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir