Zavidne

Britanke bi trbušnjake kao u Džesike Enis

Ostali sportovi

Autor:

Prema pisanju londonskih tabloida, klinike za estetsku hirurgiju dobijaju 200 odsto više zahteva za ciljno oblikovanje tela liposukcijom od kada je Britanka osvojila zlato u sedmoboju.

Dzesika Enis trbusnjaci

Od početka Olimpijskih igara u Londonu, prisustvujemo pravoj paradi trbušnjaka.Svi sportisti, u bilo kojoj disciplini da je reč, pokazuju svoje zategnute stomake koji izazivaju zavist gledalaca, posebno onih sa "bojlerčetom".

U Velikoj Britaniji, posebnu pažnju kod žena izazivaju trbušnjaci britanske atletičarke i osvajačice zlatne medalje Džesike Enis. Britanke gotovo luduju za njenim "pločicama".

"Od početka Igara, mnoge žene dolaze sa slikom Džesike Enis i traže da imaju isti stomak. Potrebna im je naša pomoć, jer takav stomak se ne postiže samo sa nekoliko časova gimnastike nedeljno. Od kada je Enis osvojila medalju, naš telefon se usijao", kazao je direktor jedne londonske klinike za plastičnu hirurgiju.

 

http://www.youtube.com/watch?v=KdWwNql5fOc
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Nisu ni prve dame iz okolnih zemalja skromnije obučene, ipak one treba da prezentuju zemlju iz koje dolaze Branko Radun, politički analitičar

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!