BROJAO ŠUŠKE: Šaban Šaulić kod Bate Gašića uzeo 9.500 evra
Foto: Dragan Kadić

Zbog ovoga je Šaulić kralj narodne muzike

BROJAO ŠUŠKE: Šaban Šaulić kod Bate Gašića uzeo 9.500 evra

Stars -

Šaulić je bivšem ministru za svadbu njegovog sina Vladana spustio honorar sa 10.000 na 4.000 evra, ali je od bakšiša zaradio čak 5.500 evra

Šaban Šaulić je svojom pesmom napravio lom na svadbi Vladana Gašića, sina bivšeg ministra Bratislava Gašića u Kruševcu i zbog toga se dobro opario!Kako saznajemo, kralj narodne muzike na ovom veselju je zaradio čak 9.500 evra. Pored njega nastupili su i Legende i Amadeus bend, koji su takođe napunili džepove, ali ne toliko koliko novi član žirija „Pinkovih zvezda“.Pošto je Šaban s porodicom Gašić u prijateljskim odnosima, nije hteo da naplati pun honorar, već je političaru dao veliki popust. Njegova cena ide od 10.000 do 15.000 evra, a u Kruševac je došao za 4.000. Ali, pored honorara, Šaban je dobro zaradio i od bakšiša. Kako nam je rekao izvor blizak pevaču, on je od gostuju dobio čak 5.500 evra.

Tezgu ugovorila Goca- Da nije bio vikend, Šaban Gašiću ne bi uzeo ni dinar. Ovako je morao, jer bi u suprotnom pevao na nekom drugom mestu. Ali, iskreno da vam kažem, mislim da Šaban i ne zna za koliki honorar je pevao, jer sve tezge ugovara njegova žena Goca, pa je tako ona i razgovarala s Gašićem. Eto, ispostavilo se da je više para dobio od bakšiša nego što mu je bio honorar. Inače, već decenijama je poznato na estradi da Goca uzima pare od honorara, a Šaban za sebe zadržava bakšiš.Državni vrh u svatovimaPoznato je da novac od tezgi naplaćuje njegova žena, koja mu je i menadžerka, a da on za sebe zadržava to što zaradi od bakšiša na svadbama. To znači da je Šaban ovaj put u prednosti u odnosu na Gocu - rekao nam je Šaulićev blizak prijatelj.Podsetimo, na svadbi su se našli skoro svi ministri, a da li su se i oni hvatali za novčanik, Šabanov prijatelj nije znao da nam kaže.

RaspravaSVAĐA S MUZIČARIMAŠaban Šaulić inače je poznat kao miroljubiv čovek koji ne voli da ulazi u rasprave i svađe. Međutim, na svadbi sina Bratislava Gašića došlo je do sukoba između njega i muzičara Aleksandra Sofronijevića, što se vidi i na snimku koji kruži internetom.- Razlog je verovatno podela bakšiša ili muzičari nisu dobro svirali neku pesmu, ali pre će biti da je ovo prvo - kaže naš izvor blizak pevaču.

RAZOČARAN Šaulić ljut na koleginicu iz bosneŠABAN: ŠEMSU JE SRAMOTA ŠTO SAM JOJ POMOGAOŠaban je pomogao mnogim pevačima na početku njihove karijere, a među njima je i Šemsa Suljaković, koju je danas, kako Šaulić kaže, blam da prizna da je on taj koji joj je napisao prvu pesmu.- Ja sam uvek bio taj koji je voleo da pomaže mladima. Zna se da sam ja nekoliko mladih pevača iznedrio, počev od Jašara Ahmedovskog, Branke Stanarčić, pa mogu da kažem, iako ona ne želi da se o tome priča, i da sam pomogao Šemsi Suljaković, jer sam joj ja prvi napisao pesmu. Ona je s mojim prijateljima radila u kafani, dopalo mi se kako peva, pa sam je izvadio iz kafane. Ali nju je bio blam da kaže da je prvu ploču snimila sa mnom. To ne služi na čast nikome, jer ja sam uvek govorio da sam počeo s Budimirom Bucom Jovanovićem, pošto me nije blam da kažem da mi je neko pomogao. Ali, eto, ona nije, valjda joj ja ne vredim toliko kao pevač - rekao je pevač u emisiji Lee Kiš na Pinku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track